Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona bardzo

zgrubienie w miejscu intymnym

Polecane posty

Gość wystraszona bardzo

prosze was dziwczyny o radę, ostatnio troszke jakby mnie bolalo w miejscu intymnym a dzisiaj oglądam w lustreku i warga sromowa mniejsza jest spuchnięta, grubsza i boli gdy dotykam, druga jest normalnej wielkosci. prosze was o radę co to może byc, boje sie mam dopiero 19 lat i pierwszy raz cos takiego mi sie przydarzylo :(

Gość wystraszona bardzo
nie chcę iśc do lekarza bo w moim mieście jest tylko kilku ginekologów , u dwoch bylam byli bardzo nieprzyjemni, poza tym 2 tygodnie musze czekac a chcialabym sie czegos dowiedziec wczesniej

Ale nikt ci tu nie odpowie co ci jest. Lekarz też musi zobaczyć, żeby postawić diagnoze. To może być jakiś stan zapalny

Gość wystraszona bardzo
mimo wszystko prosze o pomoc jesli ktos tak mial bo i tak jesli jutro umowie sie na wizyte to musze czekac

Gość to nie koniec swiata...
przede wszystkim umow sie na wizyte , prawdopodobnie z zimna robi Ci sie cos w stylu wiekszego pryszcza_ przynajmniej mnie sie to zdarzylo..jak na razie nie drap, myj sie normalnie ew uzyj naparu z rumianku- idz do lekarza bo jesli to bakteryjne moze Ci sie zrobic wiecej i wtedy to na prawde boli, trzeba wziasc antybiotyk itp; w kazdym badz razie lekarz nie bedzie Cie raczej badal tylko pooglada jesli tego sie obawiasz

Gość wystraszona bardzo
to nie jest pryszcz tylko cala prawa warga sromowa mniejsza jest spuchnieta z lewa wszytsko wporzadku , ale macie racje umowie sie, tylko prosze o wiecej podpowiedzi co to moze byc

Gość wystraszona bardzo
i chcialam dodac ze nie swedzi mnie tylko boli gdy nacisne

Gość co za halo
Co Ty kaska...wyslij nam zdjecie wiesz? puknij sie w lep i idz do lekarza!

nie dotykaj , nie drap ,Broń Boże niczego nie wyciskaj, przemywaj tylko naparem z rumianka i cierpliwie czekaj na wizytę u lekarza, nasze rady tu nic nie pomogą, koniecznie musisz iść do lekarza, ktory poradzi co z tym zrobić