Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdooka

Dziewczyny,które są z murzynkami zapraszam

Polecane posty

Gość nie jestem rasistką
ale... Pewien proceder ma miejsce - mężczyźni z Nigerii dążą do ślubu z Polkami (albo oferują pieniądze za slub wprost, albo mydlą oczy miłością) , a po slubie pierwsze kroki kierują do zachodnich ambasad po wizę. Co ciekawe proceder ten nie wystepuje tak często wśród innych narodowości afrykańskich (np. Kenia, Czad, itd) - ogromnym problemem jest Nigeria. Dlatego mówię, ze to nie rasizm...bo dotyczy głównie jednego kraju Afryki.

Gość anaztazja christina
dokladnie zgadzam sie z toba. Mam przyjaciolke ktora byla zdradzana przez nigeryjczyka pomimo ze traktowal ją jak ksiezniczke, a po malzenstqwie wszystko wyszlo na jaw o co mu tak naprawde chodzilo. To skur..syni jednym slowem mowiac

Gość pomasuj sie sama
czasami jak juz mi sie konkretnie nudzi wtedy wpycham do penisa pestki z czeresni i strzelam do golebi na krakowskim rynku

Gość nigeryjczycy zrobią wszystko
żeby uciec z Nigerii, najlepiej na zachód. Jeżeli nie mogą dostać wizy do Polski np. na studia, ich rodziny, ktore już uciekły, aranżują śluby z Polkami za pieniądze - panna leci do Nigerii wziąć ślub z facetem, którego nie widziała na oczy, potem automatycznie koleś dostaje polską wizę, a kiedy jest tutaj leci zaraz do ambasad po wizę Schengen, brytyjską lub irlandzką. Inna wersja - koleś wykupuje studia w Polsce, najczęściej na jakiejś prywatnej uczelni im. Józka Tornistra i w czasie pierwszego roku (żeby nie płacić za następny rok studiów) stara się znaleźć dziewczynę chętną do ślubu, albo wciskając jej kit , albo oferując pieniądze. to cały proceder. Co ciekawe faktycznie nie dotyczy to innych państw z Afryki, a przynajmniej nie w takim stopniu.

Gość koniczynka2
ja sie im nie dziwie, gdybym byla nigeryjka takze wszystko bym zrobila, aby sie stamtad wydostac. Szkoda tylko, ze dziewczyny sa takie naiwne i wierza we wszystko co im sie mowi...

Gość realnie i politycznie
czarni bardzo lubia biale kobiety, bo swoje czarne sa okaleczone zwyczajami plemiennymi, i przypominaja drewniane lalki.Jesli takiej kobiecie wytna wargi sromowe i lechtaczkie to kochanka z niej taka jak koza, i na dodatek te czarne skorwysyny, jak maja corki z bialymi takze je kalecza i sa okropni. jako wredny bialy rasista uwazam ich wlacznie z muzulmanami za podludzi, i po coz tu jeszcze gadac

Gość realnie i politycznie
jak cie gwiazdooka czarownik z buszu pozbawi lechtaczki i warg sromowych, majac je jestes nieczysta to ty gwiazdy zobaczysz ale z bolu

Gość problem polega na tym
że one wszystkie wierzą, że "ich murzynek" jest inny, że jest tym wyjątkiem, który nie przejmuje się swoją religią, jest tolerancyjny, otwarty, a Nigerię chce opuścić tylko z miłości do nich. Zapominają, że wszystkie skrzywdzone przez nich kobiety też kiedyś w to wierzyły.

Gość onaD
Sorki ale gdzie ty uslyszales ze murzyni nie sa z murzynkami bo maja rany na twarzy!! ty jestes chory czy co!!!!!! OKI czas na zwierzenia: Tak to prawda ze wiekszosc murzynow mieszkajacych w europie nie ma papierow i dlatego szukaja sobie europejek.. Pierw sa cudowni , ciagle by tylko czas chcieli z toba spedzac, zrobia wszystko dla ciebie, obiecuja.... MYslisz o Boshe to chodzacy ideal Ja tak mialam i co okazalo sie ze am dziecko z inna!!! Dlatego dziewczyny jak decydujecie sie na taki zwiazek pierw sprobujcie dowiedziec sie cos o swoim partnerze : najlepiej sprwdzcie czy pracuje na swoim prawdziwym nazwisku, czy wysyla pieniadze do innych krajow, czy duzo smsuje!!! to jest wazne ...

Gość turliturliibum
moja znajoma poznała faceta z Afryki (juz nie wiem skad dokladnie) i też ma dylemat. Niby ksztalci sie w Europie, mieszka w Portugalii, zadbany, madry, czuły Ale.. Wkońcu są to duże roznice kulturowe A jesli patrzec na zwiazek powaznie, przyszlosciowo.. Jego ojciec ma dzieci z trzema kobietami i wszyscy razem mieszkaja w jednym domu w tej Afryce (naprawde) i ona sie zastanawia czy jej podejscie nie zderzy sie wkoncu z tym, co on wyniosl z domu

Gość asdfghjokijuy
Tak sobie czytam tylko początek i aż mi się niedobrze robi od wypowiedzi polskich zazdrosnych dewot co za ciemnota i średniowiecze ! typowe zachowanie świętojeb.... Po pierwsze za dużo wtykacie nos w nie swoje sprawy ! Po drugie za dużo wtykacie nos w nie swoje sprawy! Po trzecie za dużo wtykacie nos w nie swoje sprawy! Żal aż ściska i sam wstyd