Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdooka

Dziewczyny,które są z murzynkami zapraszam

Polecane posty

to wy malo wiecie :D bo wasi mezowie czy narzeczeni nie zdaja sobie pewnie sprawy ze u nas Murzyn znaczy Nigga, a w USA za to okreslenie mozna dostac w czache. i faktem jest ze w ich kregu nigga jest na porzadku dziennym, ale nie gdy mowi bialy do czarnego. widac kto tu w USA bywal :D dziewuszki zlapaly obcokrajowca i mysla ze im luksusy na tacy poda :D

Boeing a czy ktos tu chociaz raz wspomnial o luksusach czy o kasie??? Jak narazie to Ty jestes jedyna materialistko pierdolona!!!!!!!!!!!!!!!!1

dodam jeszcze, ze moze Ty jestes dziwuszka, ale ja z pewnoscia jestem kobieta

Witam po przerwie. A żebyście wiedzieli że mam luksusy.Nie chodzi mi tutaj,żeby się pochwalić ale Polacy w życiu nie doszliby do tego,co ma mój chłopak w wieku 30 lat...I również nie obraża się się za słowo Murzyn, tak samo jak ja się nie obrażam za słowo białaska :P

uła, nie podniecaj sie tak bo Ci zylka peknie :D dziewczyno \"murzynka\" :D

Poza tym w życiu Polacy nie będą tacy zadbani,jak ciemnoskórzy czy też inni obcokrajowcy.oni musieli się nieżle czymś wybić aby tutaj trafić.Chociażby sama podróż do Polski np z Nigerii ile kosztuje...

A ja sadze, ze Boeig zazdrosci, bo jej sie tak nie trafilo ;) No i juz wiemy skad ten login - musi sobie czyms to wszystko wynagrodzic ;)

Jesli mowilas do mnie, to masz niekompletne info, bo ja akurat nie jestem z murzynkiem ;)

Widzisz Gwiazdorka, tutaj jak sie minimalnie czyms wyrozniasz sposrod tlumu, to juz sie jest gorszym, tylko nieliczni sa tutaj normalni i tolerancyjni ;)

Gość dfs
"Polacy w życiu nie doszliby do tego,co ma mój chłopak w wieku 30 lat." czyli zwyczajnie jestes dziwka, niewazne kim jest facet, wazne, ze bogaty. 🖐️

ysl- to prawda. Szkoda,że tak jest. Nie wiadomo,jaki topiku nie założysz zawsze znajdzie się ktoś,kto Ci go popsuje. Muszę uciekać bo na 5 do pracy.Jeśli będziesz miała ochotę zajrzyj tu jeszcze. Pozdrawiam 🖐️

a Ty idiotko naucz sie czytac, Twoja kumpela ma nick Gwiazdooka a nie Gwiazdorka matole :D gwoli scislosci - mojego nicka chyba nie rozumiesz, bo nie wiem co ma jedno do drugiego. gwoli scislosci nr 2 - nie zazdroscze Ci kompletnie niczego, mam paru czarnych kumpli, wychodzimy czasem na imprezy i super sie z nimi bawie, ale sama mam bialego chlopaka, Polaka i nie zamienilabym go na zadnego innego.

Dziewczyny, nie dajcie się prowokować :) W realu nie zamieniłybyście z nią nawet dwóch zdań, a tu dajecie się wciągać w idiotyczne rozważania. Wybrałyście mężczyzn, z którymi jest Wam dobrze. Jakie znaczenie ma ile mają lat, jaki kolor skóry czy zawód. Skąd pochodzą? Jeśli dla Was nie stanowi to problemu, czemu przejmujecie się slumsowymi poglądami osoby, dla której forum jest jedyną mozliwością pouczania ludzi o statusie wyższym, niż jej status społeczny? Zignorujcie :D Życzę szczęścia 🌻

Boeing po 1) to ja idiotka nie jestem, a skoro juz nie mialas sie czego przyyczepic, to musialas literowki po 2) ja mam faceta , ktory nie jest polakiem, ale tez bym go nie zamienila na innego po 3) mnie nie interesuje kasa, tylko to, ze jest mi z nim dobrze po 4) boeing = samolot = luksus

Dziekuje Ondyna, milo ze sa jeszcze tacy ludzie jak TY :)

zaczne od punktu 4. owszem Boeing = samolot ale zeby od razu podejrzewac mnie o glod luksusu to nie uwazasz ze przesada moja Droga? :D uwielbiam samoloty, uwielbiam je ogladac, uwielbiam nimi latac, ale nie dlatego ze to jakis luksus, wyluzuj kobieto, badz dorosla. poza tym - czy ja gdziekolwiek napisalam ze czarny = gorszy? chyba cos mylicie pojecia badz osoby ktore tu pisza, mam pelen szacunek dla kazdego, obojetne czy jest zolty czarny czy czerwony. i nie mam nic do tego ze z nimi jestescie, bo zycze wam szczescia i dlugiego zycia ze swoimi lubymi, ale nie odpowiadalo mi okreslenie \"jestem z murzynkiem\", bo brzmi groteskowo i niepowaznie. peace 🖐️

No i to troche zmienia postac rzeczy ;) Ja osobiscie nie uwazam okreslenia \"murzynek\" za obrazliwe, poniewaz moi znajomi o ciemniejszym kolorze skory nie uwazaja tego za cos obrazliwego. Zeszlysmy na temat luksusu, bo napisalas cos o luksusie podanym na tacy, a nikt wczesniej na ten temat nic nie pisal.

ok moze sie unioslam. chociaz fakt faktem ze Murzyni w Polsce radza sobie calkiem niezle, nie wiem z czego to wynika ale ubieraja sie fajnie, widac ze nie sa to ciuchy z wyprzedazy :D moze sa przedsiebiorczy, moze pewni siebie, moze maja to w genach. nie mowie ze plawia sie w luksusach ale radza sobie lepiej niz niejeden rodak. powodzenia.

Przyznam racje, ze radza sobie barzo dobrze i powodzenie maja u kobiet. Ja akurat mam Turka, ale jest wspanialy, nigdy bym go nie zamienila ;) Tobie rowniez zycze powodzenia ;)

Gość Daleko od Turków
Dziewczyny uciekajcie od Turków!!! To najgorsza rasa i tutaj naprawde nie ma wyjatków.Oni potrafią byc baaardzo czuli dla swojej kobiet ale sa mistrzami w udawaniu.Teraz moze i jest ok, ale tak nie bedzie przez caly czas.Dziewczyny, ktore sa z Turkami przekonaja sie o tym predzej czy pozniej.

Gość konkieta
"Polacy w życiu nie doszliby do tego,co ma mój chłopak w wieku 30 lat." Co Ty dziewczyno za bzdury wygadujesz..i jeszcze o tym zadbaniu... Może trafiałaś na takich Polaków, a nie innych. Narzekacie na nietolerancję ze strony rodaków, a same kierujecie się jakimiś stereotypami i generalizujecie. Moim zdaniem staracie się dowartościować swoich czarnoskórych facetów, co może oznaczać, że macie jednak jakieś kompleksy z tym związane. Odnośnie Turków, to faktycznie zalecałbym ostrożność, gdyż bardzo dużo historii słyszałem jacy to oni byli na początku czarujący i nieba chcieli dziewczynie przychylić. Po ślubie sytuacja się diametralnie zmieniała i dziewczyna - Polka miała problem z ukrywaniem siniaków.

Gość OOshak
O jezu, ale sie wystraszylam. Ja tez mam chlopaka Nigeryjczyka i wlasnie planujemy sie przeniesc do Polski (z Grecji). Czy to jest straszny blad? Bo ja mu caly czas opowiadam, jacy Polacy sa otwarci i mili i wcale, ale to wcale nie sa rasistami. Czy to wlasnie, co tu czytam nas czeka???

Gość Bron cie panie Boze
przeprowadzac sie do Polski No chyba ze lubisz byc pielegniarka

Gość dfdfdsfv dc
NIE OSZUKUJMY SIE Z MURZYNAMI W ZWIAZKU SA W ZDECYDOWANEJ WIEKSZOSCI BRZYDKIE DZIEWCZYNY, NIEDOWARTOSCIOWANE. a MURZYNI JE POZADAJA BO SA INNE DLATEGO PRZEZ PEWIEN CZAS SA DLA NICH ATRAKCYJNE NASZE BIALASKI. PODOBNIE JAK MY JEDZIEMY SOBIE DO AFRYKI PORUCHAC KILKA WNIEBOWZIETYCH AFRYKANEK Z TA ROZNICA ZE TAM BIALY FACET KOJAZONY JEST Z PRESTIZEM, A NIESTETY KAZDY MURZYN TO BARDZO NISKI STATUS SPOLECZNY. POKAZCIE MI MURZYNA NAUKOWCA...??? MURZYN NIC SAM NIE OSIAGNAL , UCYWILIZOWAL GO DOPIERO BIALY CZLOWIEK. MURZYN TO TAKI NADERLANCZYK WYSTARCZY POMALOWAC MURZYNA NA BIALO ZEBY ZOBACZYC EFEKT JAK BARDZO SA PODOBNI DO MALP. CZARNY KOLOR TAK NA DOBRA SPRAWE TO TUSZUJE A WRECZ UPIEKSZA. ALE WYSTARCZY ZOABCZYC BIALYCH ,,MURZYNOW\" Z AUSTRALII ZEBY ZOABCZYC JACY SA BRZYDY. JUZ NIE POMNE JAK MURZYNI SMIERDZA JAK SIE SPOCA. MAJA W SWOIM POCIE WIECEJ AMONIAKU DLATEGO JAK SIE SPOCA TO SMIERDZI TO TAK JAK CZYJES SIKI POZOSTAWIONE NA DWORCU.

Gość andrzej z lochnes
jednak baby sa glupiutkie w przeciwienstwie do facetow. rozumiem ze kobieta chce miec pewne urozmaicenie i poruchac sie z murzynem troche, ale byc w nim w parze to niedopomyslenia jak zakompleksione musza to byc dziewczyny. Biali faceci jada sobie do afryki tylko i wylacznie poruchac. Jak kolega wyzej wspomnial bialy facet kojazony jest tam z prestizem a czarny z dnem spolecznym. Tyle ze zaden europejczyk ktory sie ceni nie jest taki glupi zeby zenic sie z murzynka(tylko kobiety sa takie glupiutkie :D ). Tak swoja droga czarni zenia sie z bialymi tylko i wylacznie dlatego zeby poruchac biala dla urozmaicenia, ewentualnie wyleczyc swoje kompleksy bo jesli murzyn ma biala kobiete to dla niego to jest rowniez prestiz. To jest smeiszne ze nasze biale kobiety tak zanizaja sobie wartosc. Zamiast podwyzszac sobie prestiz to sobie same go zanizaja. Ah te kompleksy :D Swoja droga murzyni to dno spoleczne i zawsze takie bedzie. Do tej pory nie potrafia korzystac ze zdobyczy cywilizacyjnych bialego czlowieka. W zadnej kulturze afrykanskiej nie rozwinela sie cywilizacja, bo po prostu maja oni malpi rozum, .Poza uczeniem sie jezykow ich mozg do niczego innego sie nie nadaje. W sumie szkoda mi tych dziewczyn, bo same musza miec malpi rozum. Jak pisalem murzyn , murzynka moze byc jedynie atrakcyjniejsza pod wzgledem fizycznym, a gdyby nie to mozna spokojnie murzyna nazwac troche rozwinieta malpa ktora skacze jak malpa jak uslyszy bebny...buhahaha

Gość ksiezniczka feministka
hehe moze i jest troche w tym racji :P