Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

LUDZIEEEEEE BEDZIECIE WIELCY JAK DACIE RADE MI WYTLUMACZYC!!

Polecane posty

czym ja sie bojee??? czasem zadaje sobie takie pytania ale tych mysli z mojej glowy nie da sie wyrzucic..otroz uprawialam 2 mieisace temu petting z chloapkiem nie bylo wytrysku miesiączkowalam normalnie-obficie jutro mam dostac okres(lub w sobote) bo tak zwasze mi wychodzi mam podwyzszona temp.ciala jest mi trosq niedobrze jak cos zjem mam urojoną ciazee albo ona jets prawdziwa ehh nei wiem ale nie znajduje typowych objawow nie puchnie mi pochwaa nie grubne nie mam zachcianek nie jem duzo nie sikam duzo,nie mdleje,nie kreci mi sie w glowie,piersi mnie nie bolą do tego stopnia zeby sie obawiac...boje sie tylko ta temp nei wiem moze to przed okresem i tym z emi neidobrze nie wiem moze to stres..mam straszna schizee.....bje sie a co bedzie jak okresu nie dostane....plamien niemam

Masz potezna schize, nic wiecej, no i przez ta schize moze CI sie okres spoznic, wiec pamietaj o tym:) Trzeba sie wyluzowac, to na pewno nie ciaza:) pozdrawiam

tak mowi wiekszoscc ale qrdee co czytam o objawie to mis ei nagle pojawia i to jest najgorsze bo ja nie chcialem tego pettingu...

jestes kochana naprawde:):):) malo jest tutaj takich wyrozumialych dziewczyn:* dziekuje i zycze milej nocy papa:*:)