Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczykomaniaczka

ile i gdzie macie kolczyki????

Polecane posty

candywoman--->jest wiele mitów na ten temat najwięcej mówią ci którzy nie mają go i nie wiedza nic o tym. na pewno słyszałaś o niszczeniu szkliwa aby go uniknąć nosi sie kolczyki sylikonowe lub powlekane sylikonem a nie tytanowe lub z stali chirurgicznej jak w innych częściach ciała. na pewno też czytałaś o szansie stracenia smaku, czucia, jakiś zapaleniach itp owszem te wszystkie komplikacje są możliwe o ile nie zadbasz o profesjonalne przebicie języka z sterylna igła, kolczykiem a co najważniejsze profesjonalistą a nie kosmetyczką po 2 dniowym kursie. poza tym powikłania po przebiciu to zazwyczaj wina nie przestrzegania zasad. nie płukanie dentoseptem co godzinę i po każdym posiłku, całowanie się, stosunki oralne, jedzenie nabiału itp po porstu jeśli przestrzegasz zasad to nic ci się nie stanie jeśli nie ryzykujesz.

a ja mam w jednym w uchu jedną a w drugim dwie i chce jeszcze trzecia ale kiedy indziej :)

Gość Ave 666
dwie przebite dziury na uszach w platkach tragusa nos pepek warga :P

Gość OleeeQ
aa ja mam 4 kolczyki ;] w lewym uchuu 1 , w prawm 2 i w pępkuu od niedawnaa ;)

Gość Marlena.
Ja nam 4. W pepku i na swojej muszelce. Fajnie tam się prezentuje. Polecam.

Jak narazie mam podziurawione tylko uszy - w prawym 1 sztuka w płatku, a w lewym 3 w płatku i 2 w chrząstce. Plany? Nos :)

Gość Anusiaak
Ja 1 w uczu w drugim uchu dwie , w pępku. ; de Miałam w języku , ale musiałam wyjąć , bo miałam zapalenie migdałek ;( I juz nie robie w językuu !