Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyprys

gadam do siebie !!!

Polecane posty

Gość ehhhhhhhh
ajj nie wiem co mam robic... w sumie to raczej nie zachowujemy sie jak jakies psychole, ale normalne to to tez nie jest... :O No nic.. ja sie klade spac, moze do jutra mi przejdzie :D I na koniec prosze o nie kasowanie topiku, jutro jeszcze powrocimy i poszukamy wspolnie jakiegos rozwiazania :) pozdrawiam wszystkich normalnych i tych mniej :D

Gość cyprys
ehhhhhhhhh miłej nocki tez mam nadzieję że topik nie padnie moż ejutro znajdzie się więcej osób z tą w sumie miłą chorobą :D

najlepiej sie nie przejmowac, jednemu wystarczy postanowienie, a drugiemu dla spokojnosci lekarz, ktory autorytatywnie powie, ze to nic zlego. W ogole ludzie rozmawiaja ze soba tez z samotnosci, pewnie jest tego wiele przyczyn, niekoniecznie złych

Gość rany julek rany julek
Cyprys gadasz do siebie masz dziecko opamiętaj się albo szybko idź do dobrego specjalisty ja sobie nie wyobrażam gadac do wymyslonych ludzi przeciez to bedzie miało wpływ na to malutkie dziecko rany julek ale porabańcy

Gość łączenie tematów
23:34 allegra8 ...to normalne,moja przyjaciolka tez tak ma... 23:36 EJAAAAA ja mam tak samo wyobrazam sobie jakas sytuacje i tak nawijam, w mysli zadaje pytanie niby od tej drugiej osoby i odpowiadam na nie zabawne.. ... chyba 23:36 cyprys naprawdę, boje się iśc do lekarza kóry stwoerdzi że mam jakąś chorobe psychiczną

Gość ehhhhhhhh
wrocilam :) dzis raz zlapalam sie na tym ze juz cos zaczynalam mowic, ale tak mysle : ej dziewczyno, co ty robisz... i przestalam :O

Gość cyprys
ehhhhhhhh witaj :-) ja dzisiaj gadałam i nie ganiłam się za to :D

Gość cyprys
szukałam w necie ale nic nie ma o takich przypadkach jak nasze moze to jednak nie choroba

Gość ehhhhhhhh
ja cos o psychozie czytalam ale z tego co przeczytalam wynika, ze ta cala psychoza to praktycznie zadna choroba... Niby symptomy psychozy choc w czesci zgadzaja sie z naszymi, ale jednak z tego co widze, to do pelnego jej stanu, jeszcze mi daleko :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza

Gość cyprys
ehhhhhh dobrze że chociaz ty jesteś czyli nie jestem osamotnina w tym :-) w kupie raźniej myślałam ze bedzie więcej osób albo boją się przyznać ???

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cyprys, ja tez sie ciesze ze jest nas wiecej - psycholi :D hehe wiesz, ja teraz juz staram sie to hamowac... chociaz nie ukrywam ze takie \\\"zabawy\\\" sam na sam (brzmi jak z topiku o onanistach :D) sprawiaja mi przyjemnosc i ja to lubie - dziala to na mnie rozluzniajaco i zabija nude :) Zachecmy innych do opowiedzenia o swoich dziwactwach, opowiadajac o swoich :P Kto pierwszy ?:>

Gość nastepna psycholka to ja
gadam czasem do siebie ale to wyglada tak ze jakies wydarzenie sama na glos najczesciej komentuje

Gość nastepna psycholka to ja
to wyglada tak ze siadam i opowaidam na głos ze to i to sie sało i co ja o tym mysle to wyglada tak jakbym komus opowiadała ale jestem wtedy sama jak tak gadam

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no widzisz :) a ja sobie wymyslam fajne sytuacje, ktore chcialabym zeby mnie spotkaly w zyciu i zachowuje sie po prostu jak aktorka...

Gość cyprys
:-) psychole łączmy się :D, ciekawe czy to jest dziedziczne :D

Gość ja to mam od dziecka
najpierw bylo to mowienie do zabawek i go bombek na swieta:D:DAle jak zaczelam dorastac to dzialo sie to coraz czesciej.W liceum wolalam juz gadac z tymi wymyslonymi postaciami niz w realu.Teraz mam tak bardzo czesto no i tak sie porobilo ze:Stworzylam sobie zyciorys osobnej osoby,chlopaka.Zyje czesciowo jesgo zyciem jak mam jakies problemya jak jest w porzadku to zyje swoim.Ale ttttez jak jest spokojnie to jestem czsto johnem,bo tak ma na imie.Wiem jak to brzmi,ale to prawdza

Gość ja to mam od dziecka
🖐️

Gość ehhhh..hhhhhhhh
odswiezamy:)

Gość gość
Minęło już 10 lat. Dalej gadacie do siebie?