Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala

Schrupałybyście takie?

Polecane posty

Gość niesmiala
Gość jessssssuuuuuuuu
uprzedzaj następnym razem co jest na zdhjęciach bo jem kolację !!!!!!

Gość oooonnnnaaaa
o fee.. ten pierwszy paskudny.. jakis taki czerwony :D

Gość milooo
jakie ...maluszki :-)

fuck!!! po cholera oglądałem te fotki! teraz bede miałl kompleksy.. :P całe szczeście nie zobaczy tego moja laska bo dopieroby marudziła na moje 15,5 centymetra :D

Gość milooo
kompleksy? to można miec przy tym kompleksy? na moim topiku tak cwaniakujesz,jak niewiadomo kto,a tu wychodzi szydło z wora - CIENIASIE!!!

Gość wowowoowwowowo
Dajcie jeszcze tych fotek:) wreszcie coś dla nas kobiet:)

miloo idz spać dziecko!! bo już pora na ciebie!!! nie potrafisz całowac a chcesz oceniać wielkośc członków! załosna jesteś! papa miłych snów życze!

Gość milooo
:-) malarzu! wyleczyłeś mnie z kompleksów!! widocznie jestem zbyt wymagająca, skoro te dla ciebie duże członki są dla mnie normą!zatem pewnie i zbyt wiele wymagam w stosunku do pocałonków, widocznie mierząc Twoją miara całuję świetnie!! dzięki! A poza tym, skoro uwazasz za stosownie zrwacac sie do mnie "dziecko" , widac stary dziad z ciebie! stary dziad z małym fiutkiem :-P heheh

Gość mirasasd
tak sie zastanawialem i stwiedzilem, ze musze zrobic zdjecie swojej pytki i wstawic bo naprawde skromnie mowiac... ladnie by sie prezentowala na tle tych, ktore zostaly pokazane.

wynocha!!!! idz się całuj ze sztywnym jęzorem!!! bo o bolcu nawet takim 15 centymetrowym mozesz pomarzyć!!

Gość mirasasd
milooo nie wiem czy wiesz... ale 15,5 to jest przecietny penis... wiec zastanow sie zanim sie wypowiesz.

Gość mirasasd
a ty malarz nie wiem po co dyskutujesz z glupim kurwiszczem

Gość milooo
:-) najwidoczniej miałam niewyobrażalne szczęscie natrafic na duży okaz, schowajcie sie ze swoimi kikutami! 15.5cm - hehehehehe

Gość milooo
malarz nawet talent nie pomoże,jak sie trzeba mizernym pędzelkiem posługiwac malarzu :-D

Gość mirasasd
glupia torbo, ktora penisa na oczy nie widziala: wytlumacze ci to moze tak po chlopsku... bo widze, ze takie masz rozumowanie. Wiekszosc facetow ma 13,5 - 16 cm takich jest najwiecej, bo widocznie natura tak chciala i takie jest zapotrzebowanie. tak samo wiekszosc kobiet jest normalnie zbudowana wiec im najbardziej pasuje wlasnie taki czlonek. co za tym idzie mam wieksze szanse na udany seks z kobieta niz koles, ktory ma 20 cm... on sprawial by jej bol.

Gość mirasasd
taki co ma 20 lub wiecej bedzie mial super tylko z kobieta wiadrem (ktorych jest malo) wiec bedzie mial male szanse zeby trafic na odpowiednia kandydatke. Ja natomiast bede mial super z normalna kobieta, ktorych jest najwiecej... co za tym idzie wiecej kobiet bedzie zadowolona z mojej pyty

Gość mirasasd
malarz ciebie sie pytam po co dyskutujesz z kurwiszczem a sam dalem sie wciagnac :D ale juz tak mam, ze staram sie walczyc z glupota i ustwiadamiac biednych psychicznie ludzi :)

Gość boze jakie wielkie gdzie to
sie miesci. w ogole do kiedy to chlopakowi rosnie.moj mis ma troszke mniejszego a jest super to co dopiero to!!

Gość milooo
a co mnie obchodzi głupi chłopaczku jakiś przecietny penis? może gdybym była przecietnej urody przecietną dziewczyną, to bym się z przymusu zadowoliła,ale wybacz... takie cieniasy zostawiam przecietnym niewiastom. Ja mam szczęście obcowac z stworzonym przez naturę 19cm... nie wiem,czemu siepocieszasz,ze to norma te 15cm i to kobietom wystarcza...sama jestem kobiętą, mam wiele koleżanek, rozmawiamy czasem na te tematy i powiem ci tyle,że może i wystarcza,gdyż z braku laku i kit dobry... tak jak i są niezbyt urodziwe kobiety, stworzone prze naturę,przecietne i dużo ich...i dlatego powiesz,że są lepsze,niż żadsze okazy ślicznotek?? hehehe

Gość milooo
a kto mówi o "powyżej 20 cm" przechodzisz ze skrajności w skrajnoś - dla mnie i marne 15 i przesadzone ponad 20 to strata czasu...

Gość mirasasd
idiotko przestan sie ponizac! tu nie chodzi o przecietnosc urody, przydatnosci czy mozliwosci! tu chodzi o romiar! przecietny rozmiar nie oznacza, przecietnej jakosci i wbij sobie to w ten durny leb. jezeli penis jakich natura tworzy najwiecej (czyli wzorzec) cie nie zaspokaja to masz cos nie tak z pizda i nie pierdol glupot.

milooo zarzuć swoja fotką to zobaczymy co z ciebie za cudo? :D czy faktycznie zasługujesz na coś wiecej niż 15 centymetrów!

Gość zasmucona jola
tak tak.ja mam małe cycki i tez sobie zaczne wmawiac, ze to fajnie,bo takich duzo.

widocznie masz cipe głęboką na poł metra albo tak rozruchana że mieści sie w tobie penis takich rozmiarów!!! uwierz dziecko ze moj 15,5 cm czasami dobija do dna! :P

Gość mirasasd
wyobraz sobie, ze sa psie wystawy. i jest dany wzorzec rasy "czyli taki idealny" jezeli pies odbiega czyms od wzroca bo ma za duze lub za male to nie spelnia wymagan... przypuscmy, ze przecietna (srednia) dlugosc kufy (pyska) u jakiegos psa wynosi 20 cm to nie oznacza, ze jest taka sobie... tylko, ze jest idealna. pojmujesz juz ta przecietnosc czy dalej mam tlumaczyc?