Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala

Schrupałybyście takie?

Polecane posty

Gość mirasasd
natura stworzyla dana rase i skoro wiekszosc osobnikow ma dlugosc ogona 43cm to przyjmuje sie, ze taki jest najlepszy...

Gość mirasasd
z reszta najbardziej wrazliwe miejsca masz przy wejsciu a nie na dnie

Gość mirasasd
kazdy ginekolog powie ci, ze masz cos z pizda skoro nie zaspokaja cie 15 cm czlonek.

eee ona jest już pewnie tak rozjechana że o wrażliwych miejscach mowy być nie może... :D

Gość mirasasd
hahaha no tak, jak sie uzywa gaśnicy do masturbacji....

Gość mirasasd
a tak na powaznie, zaloze sie, ze to dziewica albo kaleka :(

Gość milooo
zasługuję,nie zasługuję - w każdym razie mam! :-) ty idioto uświadom sobie,ze większosc=wzorzec! a pochwa jest rozciagliwa wyobraź sobie i nie trzeba byc wiadrem, zeby móc uprawiac seks z mężczyzną o wiekszym członku. Ból kobieta moze odczówac owszem,ale kiedy to ona ma cosnie tak tzn. zbyt krótką pochwę. ale z ciebie znawca ojojoj! i powtarzam,ze mały penic (te 15cm) może zaspokojic kobietę,ale wiekszy penis daje lepsze doznania i to powie ci każda SZCZERA kobieta... tak jak seks z przecietnej urody (co nie równa się wzorcowej) kobietą da ci satysfakcję ,ale seks ze sliczną kobietką dla ci jej o wiele wiecej Albo dla ciebie bardziej obrazowo - kobieta z wąską pochwą i kobieta, jak to nazwałeś "wiadro" - wiadomo,ze mężczyzna odczówa większą i intensywniejsza przyjemnoś z tą pierwszą (czuje ja bardziej) . I tak samo z odczówalnoscia przyjemnosci przez kobiete w przypadku kontaktu z mniejszym i wiekszym członkiem - ten drugi odczówa sie silniej - niam! i nic tego nie zmieni, nie ma sieco pocieszac...

zobacz kolego jej wczesniejszy topik o całowaniu i bedzie wszystko jasne! :) dziewica jak nic!!!

Gość ... /
milooo nie daj się 15,5 toż to śmiech

Gość milooo
hahahah! co porównujesz penisa do psa? heheh nie wiem , kto ci naopowiadał,ze w przypadku rozmiaru członka norma i przeciętnosc jest ideałem .... ja jestem kobietą , mam wiele koleżanek i z własnego , jak i ich doswiadczenia wiem,ze większe jest lepsze.nie napisałam,ze 15cm mnie nie rusza,ale,ze to "ruszenie" jest marne w porównaniu z doznaniami,jakie daje mi seks z moim facetem 18cm! schowajcie siePanowie i załóżcie kółko wzajemniej adoracji małych fiutów!

Gość mirasasd
o kurwa teraz to sie załamałem, ale ona pierdoli. mozna jej tlumaczyc a to jak grochem o sciane :( nie bede tracił czasu myslalem, ze cos do niej dotrze, ale skoro do tej pory upiera sie przy opowiesciach kolezanek z gimnazjum nie bede sie meczyl :( dobranoc

Gość chyba panienka ma problem
ze słowem odczUwać...analfabetyzm się szerzy...żałośne:O

miloo a chuj ci w ta wielka rozruchana pizde!!!! zycze ci wszystkiego najlepszego! serio! abys w koncu trafiła na to wymarzone 19 centymetrów! `niech cie jebie co noc, niech łaskocze sie po pępuszku (od środka) niech cie bolcuje ile wlezie! a taki dzis dobry jestem :P to takie szczere zyczenia dla ciebie z okazji świat! a masz! co mi tam.....

Gość milooo
a co ja mam się dawac? widac,jak ostro Panowie siepocieszają... ja wiem jednak to,co wie każda kobieta,której było dane miec partnera o wiekszym niż "wzorcowe" :-) przyrodzenie - jest bosko! i wy ze swoimi 15cm jesteście w stanie "zrobic dobrze" kobiecie, ale NIGDY nie będzie wam dane zrobic jej TAK DOBRZE,żeby zaprowadzic ją do BRAM NIEBA!!!

Gość mirasasd
a to ja sie jeszcze dolacze do zyczen... zycze ci, zebys miala faceta z chujem na 2 metry bo przeciez im wiekszy tym lepszy nie? :D aha i nie pisz, ze mamy male... bo wg wielu badan mamy srednia dlugosc penisa :)

Gość milooo
poddali się! heheheh! ja do gimnazjum nie chodziłam, a 19 cm nie musisz mi życzyc, bo mam swoje 18 i co mi chcesz idioto tłumaczyc cos, co sama sprawdziłąm i wiem z autopsji? pojebało cię? ja sprawdziłąm i wiem,ze facet z 18cm członkiem jest lepszy niz z 15cm, a ty mnie będziesz przekonywał,że siępomyliłam?? heheheheeh

Gość asdfasdfasdsfdasfdasdfas
a dawid pokonal goliata mala proca i co? co z tego, ze dasz rysiowi z klanu wielki miecz a komus z jednostki gromu maly nozyk... rysiu przejebie niesteety....

Gość milooo
MAŁE MAŁE MAŁE !!! tak! badania wykazują,ze większosc facetów ma MAŁE penisy! i czytaj ze zrozumieniem - nie napisałam,że im większy,tym lepszy...ale na pewno lepszy większy niż 15 cm - czyli moje ukochane 18 !!

Gość asdfasdfasdsfdasfdasdfas
moze badania wykazuja, ze wiekszosc takich idiotek jak ty ma wiadra zamiast pizd?

Gość milooo
no! dawajcie jeszcze argumenty - że małego siełatwiej w spodniach nosi i w buzi sie łatwiej zmieści... pocieszajcie się ! a ode mnie rada - PIJ MLEKO! BĘDZIESZ WIELKI! :-)

Gość ... /
no kurwa faceci czy wy macie takie małe hujtam niewpadajcie wdepresje:D:D:D:D

Gość milooo
eeej! do rodziców miej pretensje,ze ci w genach tak przekazali,a nie na mnie odbijasz,ze masz małego!

Gość marysienka34
wiesz co... jestes zalosna. jak mozesz wysmiewac sie z czyis rozmiarow penisa? milo by ci bylo jakby ktos smial sie z twojego biustu, nog albo pupy? bo z tego co czytam dochodze do wniosku, ze jestes idealna. moj maz ma 16 cm i naprawde nie zamienilabym go na zaden inny model. a ty zastanow sie nad tym co piszesz.

Gość milooo
nawet nie wiedziałam,ze tylu facetów ma ten problem.... dobrze,ze teraz już nie przestrzeba się tak rygorystycznie zasady "seksu po ślubie" bo jakbym w noc poślubną zobaczyła takei 15cm.....załamka!!!!wstyd !!!! tragedia!!!

Gość marysienka34
twoje zachowanie potwierdza tylko to co napisali panowie wyzej. pewnie chodzisz do gimnazjum, jestes tlusta i jeszcze nigdy nie mialas chlopaka. zgadlam? bo zadna normalna kobieta tak sie nie zachowuje

Gość ... /
porażka jestem facetem wiele penisów niewidziałem ale żeby mój miałmniej niż 20 to bym😭

Gość milooo
wiesz, nie miałąm zamiaru siewyśmiewac, chciałam napisac jedynie,ze z autopsji wiem,ze z większym jest przyjemniej i siezaczeły ataki zakompleksieńców na mnie! Z dużym jest lepiej, ale to nie koniec świata, nie o sam czysty seks przecież chodzi... :-P

Gość milooo
marysienka34 pomyłka! upsss! nie zgadłas

Gość ... /
milooo jesteś wspaniała-👄