Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Róża B

Femoston - jak się po nim czułyście? Szczególnie pytam 40 +

Polecane posty

Gość Róża B

Proszę o opinie, szczególnie kobietki wchodzące w okres przedmenopeuzalny. Mam brać ten lek z początkiem cyklu i bardzo się obawiam skuków ubocznych - nie chciałabym zepsuć sobie koszmarnym samopoczuciem świąt i Sylwestra :O Mam 44 lata i jakiś specjalnych i uciążliwych objawów menopauzy jeszcze nie mam, z wyjątkiem przedłużających się i bardzo obfitych miesiączek oraz osłabienia. Po tabletkach antykoncepcyjnych czułam się zawsze bardzo źle i tej formy antykoncepcji nie mogłam stosować - to był koszmar! Nie mogłam normalnie funkcjonować - mdłości, wymioty, bóle głowy, omdlenia, bóle nóg, żylaki itp... Nie chciałabym aby to się powtórzyło po Femostonie :) Lekarz powiedział tylko, że "powinno być dobrze".

Gość franiaaa.
jakie objawy zwalcza ten preparat ?Ja tez mam dlugie i obfite miesiaczki do tego bolesne buuu

Gość Róża B
Wiesz, to jest lek hormonalny, raczej dla kobiet w menopauzie, ale wiem, że podaje sie go również młodym kobietom na wywołanie miesiączki. Zresztą dokładny opis znajdziesz jak wrzucisz w wyszukiwarkę :)