Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaaaaa

czy moge rozwalic mu zwiazek?

Polecane posty

no jasne :P szkoda że nikt nie pamieta że nie popłaca budować własnego szczęścia na nieszczęściu drugiego człowieka z resztą widzę że autorka chce rozwalic związek swego ex bo ten jest szczęśliwy z inną :) rób jak chcesz tylko pamietaj że krzywda i zło się wraca z podwójną siłą

srata tata - zło wraca, hahaha, w co Wy wierzycie do cholery? to lepiej się martwić o wszystkich innych a nie o siebie? a kto o niej pomyśli/? żałosne. życie jest jedno, trzeba korzystać. tylko o nim niech pomyśli, jeśli jej na nim zależy, to szkoda krzywdzić osobę z którą jest uczuciowo związana. reszta nie ważna

Gość teraz chcesz go za męża
a wczesniej go zostawiłas i zaproponowałas przyjaźń? załosne...sory ale chyba nie myślisz... albo myslisz tylko o sobie. miałas szansę z nim byc to go zostawiłaś pozwól mu byc szczęsliwym ale nie z tobą bo za parę miesiecy czy lat tez może ci się odwidzieć i co wtedy?

tak życie jest jedno ale nie wato budować szcześcia na nie szcześciu innych :P z resztą widać gołym okiem że autorkę boli to iż jej ex jest szczęśliwy z kimś innym... :) same jej wypowiedzi mówią za siebie :P

nie są łatwe ale dziwne, że nagle jak ex jest szcześliwy z inną ona sobie zdała sprawę że go kocha i chce z nim być tylko że za jakiś czas nie jest pewna że z nim zostanie i nie odejdzie \"a kto wie co bede czula za pol roku?\" hahaha śmiechu warte widać że przemawia przez nią zazdrość a nie uczucie :P bo kocha się nie za coś ale mimo czegoś jest się z kimś na dobre i na złe a nie ucieka gdzie pieprz rośnie gdy wkrada sie codzienność itd. z resztą zabawa uczuciami nigdy nie popłaca

Gość zaklopotanaaaa
nie wiem skad ludzie biora to ze zaczelam sie nim interesowac bo ma inna. to nie jest tak. pare razy tez mu sie wydawalo ze znalazl szczescie a we mnie nic nawet nie drgnelo. z drugiej strony jedziecie po mnie ze mowie ze nie jestem pewna co bedzie za pol roku. przepraszam, ale nie jestem, a gdy wtedy cos sie jednak odmieni beda mnie przesladowac mysli, ze cos z nia by mu wyszlo. to takie dziwaczne i egoistyczne? przejmuje sie nim w razie ewentualnego niepowodzenia, nie soba

Gość rozpacz bierze
on sam rozwala swój związek, jeżeli teraz ty chcesz zając miejsce jego zony czy partnerki która bedzei bazą wypadową do innych to pakuj się w to. Bo chyba nie liczysz na to, ze on zmieni przy twoim boku styl życia :p

Gość psomiA
powiedz o uczuciach ale nie w formie ze chcesz by wrocil.. powiedz ze wiesz jest w zwiazku..ale nie moglas wytrzymac.. ze serce ci kazalo to powiedziec.. zoabczysz co zrobi..

Gość a ja myslę sobie
że nawet jeśli mu wyjawisz swoje uczucia, to jeśli z ta drugą jest mu tak dobrze to itak jej nie zostawi :)