Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junk

narkotyki a zdrowie

Polecane posty

Gość junk

witam sprawa jest tego typu..przez poltora roku nalogowo palilem marichuane (dzien w dzien) no i czasami extasy i amfetaminka przeszla... no i po poltora roku jakos mi tak psychika siadale i postanowilem to rzucic...zrobilem to z dni ana dzien lekko nie bylo... No i teraz mam jakies problemy ze zdrowiem (skonczylem w wakacje z tym) Czy to od tego?? co robic??? Boli mnie glowa..mam zawroty, nie chce mi sie jesc...bole brzucha i czasami z psychika problemy :/ Co robic??? przejdzie to :/ TYLKO MADRE ODPOWIEDZI....

Gość junk
pomozcie mi.. ja sie mecze ;/

Wg mnie przede wszytskim powinnaś pojsc do lekarza, bo nikt z forum nie posiada tak fachowej wiedzy jak on. Calkiem mozliwe, ze to od narkotykow. Gratuluje sily woli. Wg mnie przyczyna moze byc Twoje branie...nie mam pojecia czy jak ci polece witaminki, magnez itp....to czy to w ogole zadziala. Spij duzo, odzywiaj sie zdrowo, jedz owe witaminki, warzywa owoce. Narkotyki zdzialaly ogromne spustoszenie w organizmie, dlatego zadbaj teraz o siebi8e bardziej niz zwykle..

Gość uszkodzenie nerek i wątroby
do lekarza wykonać podstawowe badania krwi, moczu itd.

Gość junk
wlasnei mzoe byc z watroba cos nei tak...bralem witaminy..i tak sobie...prze dwa miechy.... Gazy po wszystkim co zjem...no i oddawanei moczu troche czestsze...ale jak myslicie przejdzie to??? Badania krwi mialem ...wszystko OK

Gość junk
pomozcie ,mi

Gość sorry zgubiłem szklaną kulę
i nie powróżę.Takie objawy nie są typowe wyłącznie dla jakiegoś jednego schorzenia. Proponuję udać się do lekarza i opowiedzieć o objawach, o narkotykach nic nie mów dopóki nie zapytają :) Zrobią ci po kolei badania, krew próby wątrobowe, mocz, może gastroskopie, może usg, może kolonoskopie i tak dalej 🖐️

Gość junk
a co to kolonoskopia???? krew mi wyszla Wporzadku....

Gość ale co to jest krew
co miałęś badane? morfologie? OB? Na różne rzeczy we krwi są dziesiątki badań, można badać pod kątem nerek, wątroby, poziomu cukru, itd. Lekarz zaordynuje odpowiednie badania tu ci nikt nie powie na odległość co ci jest, na podstawie tego że cie boli głowa i brzuch

Gość junk
no rozumiem rozumiem... Ok...dzikei za porady...no powiedzialem lekarzowi o moich problemach (tylkonie o dragach) no i ajkeis badania mi zlecil a co ja nie wiem :)

Ja Ci radzę zacząć żyć wg wskzówek na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Poczytaj temat \"Sterydy\", które robią podobne spustoszenia, np. zanik jąder i impotencję. Może Ty cierpisz na tle impotencji? Bądź dobrej myśli. W temacie \"Hipokinezja\" dowiesz się co jaki czas organizm się regeneruje. Być może dzięki dyscyplinie treningowej usuniesz negatywne skutki narkotyków. POwodzenia. Napisz. Adres na www

Gość halucynka
podzielam zdanie innych co do wizyty u lekarza. co do narkotyków i ich wpływu na zdrowie, wszystko zależy od konkretnej substancji. wszystkie są raczej szkodliwe, ale jedne bardziej inne mniej. alkohol nie należy do tych najzdrowszych. co do marihuany to nie pamiętam. "najzdrowszym" narkotykiem jest z tego co wiem kokaina. nie wywołuje uzależnienia fizycznego i praktycznie nie szkodzi (nie opieram tego na własnych doświadczeniach lecz na zdaniu profesora gumółki z warszawskiej akademii medycznej - w sumie wygląda jakby nieźle dawał w palnik) ............... darmowe strony internetowe www.pierwszy.net

Gość ten profesor pieprzy
glupoty,pewnie sam ćpa:-oKokaina BARDZO uzależnia,zarówno psychicznie jaki fizycznie no i potwórnie niszczy organizm...popatrz sobie na Whitney Houston,jak ostatnio wygląda i wtedy dopiero gadaj jaka ta kokaika jest "nieszkodliwa"To duygi po heroinie najbardziej wyniszczający organizm i psychikę oraz bardzo silnie uzalezniający narkotyk:-o

Gość mr rabbit
moja rada na twoje problemy to glodowka lecznicza - znajdziesz informacje na temacie GLODOWKA ZMIENILA MOJE ZYCIE CZAS TO POWTORZYC na tym forum moze jest to metoda ekstremalna ale naprawde pomaga jesli chcesz sie znowu dobrze czuc to najpierw musisz oczyscic organizm z toksyn jakie pozostaly po uzywaniu narkotykow ja mialam rowniez problemy zdrowotne ale od ogromnych ilosci silnych tabletek przeciwbolowych (tylko na recepte) bralam je przez pol roku (bo moj dentysta wykonywal dosys skomplikowane zabiegi na zebach i odczuwalam silny bol caly czas) po pol roku zaczelam miec bardzo silne bole w klatce piersiowej i czulam sie bardzo zle po glodowce bole znikly i nie odczuwam ich do dnia dzisiejszego na twoim miejscu bym zrobila 7 dniowa glodowke - tylko woda - to powinno pomoc