Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kefirek

Kto lubi pogadać o byle czym???

Polecane posty

hemoroidku, mam wrazenie, ze ciebie wszedzie pełno!!! ;) az sie boje zebys mojej dupci nie dopadla :D

ja na byle czy sie nie znam a nie zabieram głosu w sprawach o ktorych nie mam pojęcia :) Przy okazji Dziękuje za zwrot osobowości :) 👄

pełno mnie dziś bo się tak strasznie w pracy opierdzielam, ze az mi głupio :P odnosnie cudzych tyłków, to bez obaw, nie atakuję ;) Karni - łelkam na czarno idę juz do domu, wigilia o 19:00 i nas wczesniej puszczaja, zebysmy sie mogli przygotowac :classic_cool: 🖐️

wiesz, ile tam bedzie ludzi, to znaczy hemoroidow tobie podobnych???? MILONY!!! az mnie dupa zaczyna bolec :D

Dyscypliny mnie nauczyli :classic_cool: więc juz się nie dam zbanować :P Miłego świętowania droga Hemoroido!! życzę Ci udanego wieczoru :) i żeby zaden obleśny chłop nie wsadził Ci przy opłatku języka do buzi :)

jasne!!!! kazda tak mowi, a pozniej palca do d...y nie mozna wlozyc bo tak boli, nie mowiac juz o analu! :D

no co ty, ja grzeczna jestem :P szczegolnie wtedy jak hemoroida w gaciach łupie... Wypraszam sobie głupotę - Lafiryndziaro... Wlazi mi na topik i jeszcze sie wymondrza :P