Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z pekniętym sercem

2 tygodnie temu zmarł mój ukochany...

Polecane posty

znaliśmy się 7 lat, bylismy razem od 3... teraz cały mój świat się zawalił... ;(

Gość Murof
Wiedziałaś że jest chory

Nie wiem, czego oczekujesz, ja nie umiem ci pomóc inaczej, jak tylko mówiąć, żebyś styarała sie żyć dalej - choć pewnie dla Ciebie dalsze zycie nie ma już sensu... Płacz dużo, bo to pomaga, zrozum ludzi, którzy chcą ci pomóc, choć pewnie ich słowa nie przyniosą ukojenia. Tak mi przykro... Jestem z Tobą, modlę się, zeby było Ci lzej, łatwiej.

Gość sada
Wpółczuje, pewnie jest Ci ciężko ale masz wspomnienia, których nikt i nic Wam nie odbierze..i pamiętaj nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych Trzymaj sie i płacz to pomoże)

nie był chory... jechał samochodem, stał na światłach i wjechał w niego pijany kierowca tira... nie miał żadnych szans...

Gość Akusia
Współczuje."tym co odchodzą jest lżej niż tym co muszą żyć bez nich" znam ten ból. Trzymaj sie

duzo sily Ci życzę, teraz Ci tego potrzeba i dużo zyczliwości... keidys będzie lepiej, tylko to mogę powiedzieć, teraz ból jest nie do wyobrażenia, trzymaj sie cieplutko🌻

kiedyś... nie wiem co będzie kiedyś... mieliśmy się pobrać w maju... planowaliśmy wspólną przyszłość... a teraz to wszystko straciło sens i nic mi już na tym świecie nie zostało... ktoś pytał się czego oczekuję po napisaniu o tym tutaj. niczego nie oczekuję. chcę sie tylko wygadać, wyżalić bo nie chcę jeszcze bardziej martwić moich przyjaciół i rodziny, którzy cały czas starają się mi pomóc i martwią się o mnie. nie mam siły patrzeć na to, jak zamartwiają sie moim stanem, bo nie mówię im jak bardzo mi cięzko...

Gość romantyczny intelektualista
z pewnością to by ją dobiło,tak poważnie,bardzo ci współczuje,ale wierzę,że kiedys jeszcze odnajdziesz sens życia na nowo.

Gość hjgj
28.12.05 zmarł mój ojciec, nie dożył moich 20 urodzin, 6 dni mu zabrakło... teraz bedzie za niedługo rok... nie chce tych swiat... i moge sobie próbowac wyobrazic co czujesz... czas leczy rany - tak sie mówi, a ja ciagle werze, ze to prawda..., ciagle...

Życzę Ci z całego serca obyś szybko odnalazła sens swojego życia i znowu była szczęśliwa

Gość bardzo Ci współczuję
Widocznie tak miało być, wierze w przeznaczenie