Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sillah

ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU - czy malowanie jest trudne???

Polecane posty

Gość sertyuikjbv
rtyuiolkmnb

Gość alltanna
Hej, widzę, że topik zamarł, a może warto go odświeżyć w związku z zbliżającymi sie egzaminami na AK :) 25 czerwca zdaję egzamin z rysunku na UP w Poznaniu , może zagląda tu ktoś także zdający w tym samym czasie? Orientujecie sie może, czy można korzystać na egzaminie z linijki? Pozdr.

Jeju ja właśnie skończyłam szkolę o tym kierunku,a 18-19 pisałam egzamin zawodowy beznadzieja;/ Ten kierunek może i ma przyszłość ale w dużych miastach.

Gość misuszatekk
ja się wybieram w tym roku na egzaminy na UP w Poznaniu wiesz może ile jest chętnych? i jak bardzo ważny jest egzamin z rysunku?

Gość altanna
Nie wiem ilu w tym roku jest chętnych, ale z roku na rok zainteresowanie tym kierunkiem wzrasta. Egzamin z rysunku z pewnością ma duże znaczenie. Ja nie chodziłam na żaden kurs, nie skończyłam tez liceum plastycznego, jestem najzwyczajniej samoukiem rysunkowym:)

Gość misuszatekk
a tak orientacyjnie wiesz ile było chętnych w ubiegłym roku? nigdzie nie mogę znaleźć takich danych :( jesteś z Poznania?

witam. mam pytanie do osób studiujących AK w lublinie na kulu lub up. zdawałam maturę z geo roz. 65% i angol podstawa 90%. rysuje raczej średnio mimo tego że chodzę na rysunek od stycznia do liasa. czy mam szanse się dostać? jak w ogóle są oceniane prace w lublinie? są oceny czy punkty? jak tak to ile maksymalnie? bardzo proszę o odpowiedz!

Gość loll
próbuj. choć jak zobaczyłam, że chodzisz do liasu... moja rada: jeśli się nie dostaniesz i będziesz próbować za rok-zmień kurs. może będzie mniej prestiżowy i znany, ale przynajmniej nauczysz się rysować bez błędów. pzdr i powodzenia:)

o kurde trochę mnie przestraszyłeś/aś. a jak wygląda ten egzamin w lublinie? trzeba mieć swój sprzęt że tak to nazwę czy wszystko jest gotowe? dużo ludzi przychodzi na te egzaminy? no i jeszcze raz zapytam o te ocenianie: punkty czy ocena?

Gość misuszatekk
hallo a jest tu ktoś kto zdawał w tym roku na AK w Poznaniu?

Gość alltanna
Hej! Misiuuszatku, ja jestem z Poznania , zadawałam egzamin z rysunku na UP i ....zdałam! :) Misiu, a Ty też zdawałaś ? Jak Ci poszło? Uważam, że był dość trudny - ta "wieża" z krzeseł mnie lekko przeraziła :) , druga część znacznie przyjemniejsza.

Gość alltanna
Może to kogoś zainteresuje: do egzaminu przystąpiło ok 190 osób, tak przynajmniej wynikało z list uczestników wywieszonych na zewnątrz.

Gość misuszatekk
ja tez zdałam!!! a wiesz ile osob zdalo ten egzamin mam nadzieje ze nie 190... :)

Gość alltanna
Gratuluję !!! Ja też mam taką nadzieję :) Orientujesz się może jak punktowany był egzamin? Jakie są zasady punktacji? Na stronie UP nie ma informacji na ten temat żadnej.

Gość misuszatekk
będą wywieszone listy bo na tym systemie jest tylko indywidualnie a ja nie jestem z Poznania nie mogę zobaczyć tych list...

Gość misuszatekk
no właśnie kiepsko tam jest to opisane... wydaje mi się że to jest na zasadzie zdał i nie zdał... kto zdał to bierze dalej udział w rekrutacji a kto nie to nie...

Gość alltanna
Czy jesteś pewna, że na liście będzie szczegółowa punktacja, a nie tylko info - zdał, nie zdał ?

Gość misuszatekk
pewna nie jestem jak bedzie wygladac ta lista ale bedzie wiadomo z niej ile osob zdalo a ile nie

Gość alltanna
od godziny próbuję się dodzwonić do działu rekrutacji po bardziej szczegółowe informacje, ale bez skutku :(

Gość misuszatekk
a własnie tez chciałam dzwonić jak będziesz coś wiedziała więcej to daj znać a którą instalacje rysowałaś?

Gość alltanna
Byłam w pierwszej. Jak tylko uda mi się dowiedzieć więcej dam znać.

Gość misuszatekk
też rysowałam pierwszą :)

Gość alltanna
No proszę :) Jak tak dalej będziemy uściślać okaże się, że siedziałyśmy obok siebie :) A ja dalej próbuję się dodzwonić...

Gość misuszatekk
być może siedziałam naprzeciwko wejścia

Gość alltanna
ja także naprzeciwko wejścia, za sobą miałam okna:) Udało mi się dodzwonić pod nr 507 927 258. Możesz też spróbować, miła pani podała mi ilość punktów za rysunek.

Gość misuszatekk
a nie wiesz ile ludzi zdało? i te punkty dalej się liczą?

Gość misuszatekk
i prawie za sobą miałam kolesia który rysował na stoliku taki charakterystyczny punkt

Gość alltanna
Ilu zdało nie pytałam, wiem tylko, że max można było uzyskać 20 pkt ,a uzyskane punkty doliczane są do pkt z egz.maturalnych. Za mną z lewej po przekątnej siedział jakiś chłopak szkicujący coś na "blado" :) Ja - blondynka czesana w "koński ogon" w ciemnoniebieskim sweterku :)

Gość misuszatekk
a matura jak ci poszła jaki przedmiot bierzesz do rekrutacji? chyba Cię nie kojarzę obok mnie siedziała brunetka ogólnie to mi się wydaje że było mniej ludzi niż na liście było dużo miejsc wolnych