Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sillah

ARCHITEKTURA KRAJOBRAZU - czy malowanie jest trudne???

Polecane posty

Gość misuszatekk
a mi ta pani powiedziała że nie może mi udzielić takiej informacji i że teraz najważniejszy jest wynik matury i nie powiedziała że te punkty są doliczane :(

Gość oooo :o
jejku ja właśnie czytam co piszecie i chyba nie mam szans, chce iśc na up do lublina ale biologia mi nie poszła mialam tylko 38%, a co mieliscie na rysunku z wyobraźni?????

Gość Paulina19p
cześć dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki! Studiuję w Warszawie ale chcę zmienić kierunek i wszyscy mi radzą, że nie warto iść na studia tylko szukać kursu architektury krajobrazu? Co Wy na to? Bo jak patrzyłam na programy na studiach to tam jest chemia, agrometeorologia i jakieś inne dziwne rzeczy i to mi się przecież nie przyda? Zna któraś jakiś kurs architektury krajobrazu?

Gość MarHel
Jak wyglądał egzamin na architekturę krajobrazu na UP w Poznaniu w 2012 r.? Widzę, że kilku z Was było na tym egzaminie. Ja wybieram się w tym roku...

Gość gość
jak wygląda egzamin na up? czy jest model do narysowania? jakieś przykłady innych zadań? może ktoś z ubiegłych lat coś powie!:)

Gość gość
Gdyby ktoś jeszcze kiedyś potrzebował: UP Poznań 2013r 1. martwa natura, stoły, jeden na drugim, takie poplątane 2.Zaprojektuj wnętrze zamknięte w mieście, w perspektywie, z elementami kubistycznymi(np patio, pasaż, bank, hala lotniska...). Rysunek ma zawierać elementy zieleni i sylwetkę człowieka. 3. Dorysować do obrazka basenu zieleń, sylwetkę człowieka, poziome/pionowe linie tak by stworzyć spójną całość- po prostu zaprojektować przestrzeń.

Gość gość
hej napisze mi ktos jutro, jaki był temat egzaminu na sggw na AK?

Gość gość
Ja tak trochę z innej beczki, ale mam pytanie czy możliwe jest to aby kogoś odrzucili, po tym jak zdał egzamin z rysunku? (ZUT)

Gość gość
Jezeli ktos mysli ze egzamin z rysunku najbardziej sie liczy to go niestety zdziwie :p najwazniejsze są wyniki z matury. Mam znajomą ktora szla na up, byla po plastyku. Obok biej byla laska zielona z rysunku, jakies tam zdolnosci miala ale jej twór byl smiesznie maly i perspektywy tez niedopracowane, ale w rankingu byla wyzej bo niala lepsze wyniki z matury

Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!