Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda ____________Magda

Dziewczyny proszę wejdźcie i pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny w trzecim tygodniu brania tabletek zapomniałam o jednej. Miałam wziąć w środę o 18.00 a w czwartek gdy była pora na przyjęcie następnej zorientowałam się że nie wzięłam tabletki środowej. Zjadłam czwartkową tabletkę, w piątek piątkową, zostało mi jeszcze na sobote i niedzielę i powinnam zrobić niby przerwę, no ale zostanie mi ta jedna tabletka z środy. W ulotce nie pisze nic na ten temat. Nie mogę się skontaktować z moim ginem ,dostałam już okres a przecież powinnam za tydzień. Jak mam przyjąć następną paczkę tabletek. Robić przerwę czy nie???Prosze Was bardzo odpiszcie!!!!!! :(

:(

napewo któraś z Was miała taką sytułację co zrobiłyście

Gość ona ..........................
Nie ma paniki-jak dostałaś okres to otczekaj te 7 dni i możesz zacząć następne opakowanie poprostu masz skróciłaś cykl,też mi się zdarzyło zapomnieć i nic się nie stało-na przyszłość uważaj. POZDRAWIAM:)

Gość pszczolka z listopada
w mojej uloce napisli aby wziasc ta zapomniana to popierwze 2 jesli było to w ostatnim tyg przyjmowni niepowinno sie roic przerwy

Gość ona ..........................
Pszczółka masz racje ale nie do końca bo Magda pisze że już dostała okres. Dla pewności może zadzwoń do jakiegoś gabinetu ginekologicznego i zapytaj....to chyba najprostsze i najlepsze wyjście:)

Gość pszczolka z listopada
ona przeczytaj jeszcze raz :) pisze ze zostało jj jeszcze 2 tabletki na sobote i niedziele

no chyba najlepiej bedzie zadzwonić, dziękuje Wam za odpowiedz

No bo właśnie na ulotce pisze aby wziąść drugą tabletkę jeśli nie upłyneło 24 godziny, no a własnie u mnie upłyneło:(( mołam zorbić tak ze wziąść tą zapomnianą a za dwie godziny druga, no ale już zapóźno dziś już sobota

Gość kur***
nauczcie sie wreszcie baby czytac ulotki! TAM SA WSZYSTKIE PRZYPADKI OPISANE I WYRAZNIE WTLUMACZA CO ZROBIC JAK MINELO 12 GODZIN, CO JAK 24, A CO JAK WIECEJ!!! Przestancie zakladac tak durne topiki!

Gość new_one
KTO PYTA NIE BŁĄDZI!!!!!!!!!! Więc się odwal!!!!

potrafie czytać ulotki i wiem dokladnie co tam jest napisane !!!!!!!! jest opisana sytułacja ze gdy nie mineło 24 godziny mozna przyjac tabletke, a potem jest napisane co robić gdy nie przyjęto dwóch tabletek w trzecim tygdoniu .Nie ma opisanej mojej sytułacji gdyż u mnie mineło 24 godziny!!!!!!!!

Ja czytałam ulotkę z neta bo moja się zapodziąła ale przecież tam jest to samo i myślę że się nie mylę

Gość pszczolka z listopda
u mnie napisali przyjac jk njszybciej czyli nie wazne czy minol 1 dzien czy 4