Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikaa

wypadanie włosów

Polecane posty

Gość Wikaa

strasznie wypadaja mi włosy, mimo ze od mesiac łykam skrzyp i smaruje włosy specjalnym płynem! Tez tak moze kiedyś mieliscie? jak zgarne ręką to mam cala garsć ! mimo ze na głowie nie widac przerzedzeinia.Prosze o rady i doswiadczenia

Gość Wikaa
a coś więcej ?;)

Gość wiki6
zbadaj tarczyce tsh i idz do endrokrynologa z wynuikiem ja tez miala straszne problemy z tarczyca i wtedy zaczely mi wypadac wlosy lecze tarczyce i biore revalid juz trzecie opakowanie kuracja rtrwa 3 miesiace bierze sie jedna tabletke trzy razy dziennie przed albo podczsa jedzenia poprawa jest niesamowita wlosy przestaly mi wypadac mam bardzo duzo nowych wlosow to znak ze czupryna robio sie vgesta oprocz tabletek myje wlosy szam,ponem revalid i uzywam balsamu z tej samej serii wlosy mam piekne gete krecone wszystko kupuije sie tylko w aptece polecam warto

Gość ja Ci mowie
kobieto idz do dermatologa!! poza tym polecam multisal i revalid lykac miesiac trzy razy dziennie po 2 tabletki a po miesiacu 3 razy po jednej. Poza tym zajebisty plyn na lysienie ALPICORT E ale on jest na recepte i kosztuje ponad 70zl. Ja juz mam wypadanie za soba :) i mnostwo odrostow :)

Gość laura_90
Też strasznie wypadały mi włosy. Jaki tabletki lykasz? Ja po Silise zauwazylam ogromną poprawe.