Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duzydom

jestem załamana... =

Polecane posty

jestem złamana...uprawialam petting z chlopakiem wytrysku nie byloo....to bylo 2 miesiace temuprzez te dw mieisiace mialam normalne okresy obfite bolesne......jesli chodzi o objawy to typowych dla ciazy nei bylo zaczelam sie bac dzisiaj...czekam na okres czekam i nic bolał mnie rano troche brzuch ale krwi jak nie bylo tak niema...boje sie naprawdee...nie wiem qrde ja tak schizuje ze szok nigdy przez stres okres mi sie nie spaznial =(( boje sie

boje sie naprawdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((((( strasznie okropnie ja nie wiem jejuuu:( glupi petting =[[[[

nic sie nie boj..nie potrzebnie sie nakrecasz..teraz sie stresujesz i to moze spowodowac ze z tych nerwow dalej ci sie bedzie spozniac..mi sie teraz 12 dni spoznial..denerwowalam sie jak tralala..przed wczoraj pomyslalam sobie \"co ma byc to bedzie\" i dzis rano..prosze..okres jak malowanie:P:P:P

Gość do nauki sie brac
a nie o przyjemnosciach cielesnych myslec :/ jak sie boisz to uzywaj wibratora, bedziesz miala 100% pewnosci.

nie wiem kurcze tutaj tyle sie pisze ze mozna miec okres w ciazy chociaz ginekolodzy mowia inaczej...ze krwawienia albo wogole go nie miec a tu rtak strasza i tak sie bojee :((( nie wiem czy mam juz czekac na ten okres czy nie...na date od tamtego zdarzenia to bylabym juz w prawie koncowym 3 miesiacu z macica mi sie nic nie dzieje nie miaalm zadnych plamien wsysko jest ok objawow zadnych nie mialam takich typowych dla ciazy....piersi tez mnei nie bolaly tak zeby sie bac tylko teraz ten okres nie wiem czemu go neimam:(:(:( przeciez to byl glupi petting boje siee:(

Gość mikaxx
Moja droga, nie masz się czym przejmować, naprawdę! Jeżeli to było 2 miesiące temu i miałaś miesiączkę, a teraz Ci się spoznia, to nie jesteś w ciąży. Wogóle nie ma do tego podstaw! Opóznienie mogła wywołać jakaś podróż, zmiana pogody chociażby, stres i inne czynniki, które czasem są od nas niezależne. Z babcinych rad :), to pobiegaj sobie trochę, ładna pogoda jest, poskacz, wejdz do wanny z bardzo ciepłą wodą, kubek gorącej herbaty oprzyj o brzuch lub ciepły ręcznik. Może to głupie, ale czasem pomaga. Trzymam za Ciebie kciuki, ale będzie wszystko dobrze :)

Gość mikaxx
a... i jeszcze jedno, czemu nie bierzesz tabletek?

hmm jest mi juz trochu neidobrze z tego stresu.......bede czekac..nie wiem czy sie doczekam no ale coz...

bo myslałam ze po co mi do pettingu tabletki..nie chce syfu brac..:/ jakos sobie do tej pory radzilam a teraz sie tak tym pettingiem boje pprzez ten okres ze szok..czyli uwazasz ze to jest neimozliwe?

Gość Elkkkaa
"a... i jeszcze jedno, czemu nie bierzesz tabletek?" przeciez ona ma chyba z 13 lat (sadzac po wiedzy na temat antykoncepcji), wiec w tym wieku tabsy?

Gość Elkkkaa
Czy to, ze napisalam prawde, oznacza, ze jestem niemila?

spaźnia Ci się z powodu stresu a nie ciąży p.s i współczuję Twojemu facetowi :P ciekawe ile jeszcze samym pettingiem się zadowoli ?? :P :P :O

Gość o rany kobieto
najlepiej to od razu jedź na porodówkę! :O

Gość mikaxx
Tak moja droga, Uważam, że jest to absolutnie niemożliwe. Potwierdza to kilka szczegółów, które wymieniłaś: -> petting, tak ja wiem, ze przeczytałaś, że można zajść od tego w ciążę, ale... nie przesadzajmy! w ciążę tez nie jest aż tak łatwo zajść. Wyobraz sobie ile dziewczyn już by było w ciąży z tego powodu. Poza tym to jest FIZYCZNIE mało prawodopobne. Sama dobrze wiesz, że jeśli to był petting, to do stosunku nie doszło, ani z wytryskiem, ani bez niego. Spokojnie! -> miesiączka. Miałaś ją, więc? Jeśli zachodzisz w ciazę, to nie pojawia sie okres niedługo PO stosunku. Niedługo to znaczy: masz dostać pierwszą miesiączkę PO i nie dostajesz jej. Ty dostałaś, nawet DWIE, sama piszesz "obfite bolesne". Bądz spokojna. Nie masz się czego obawiać, idz lepiej gdzieś na kawę i ciastko i zrelaksuj się. Nie jesteś w ciązy! A już na pewno nie od pettingu. Jeśli czujesz sie niepewnie, to tabletki sa dobrym rozwiązaniem, to nie jest świństwo, skonsultuj sie w tej sprawie ze swoim ginekologiem, używaj przez 3 miesiące i sama zobaczyć, będzie nie tak jak chcesz- odstawisz.

i niedziela nadal niemam okresu....swietnie wogole sie nie martwie =(((((((((((((((((((((

Gość Rage
mikax -> nie namawiaj dziewczyny na tabsy. Ja używam już 2 lata i właśnie rzucam. Piszesz, że to nie jest świństwo. Ale tak naprawdę każda ingerencja w nasz organizm jest świństwem. Mam jeszcze jedną radę-niech za seks czy nawet peeting nie biorą się osoby, które nie są na to gotowe. Śmieszne i żałosne są wypowiedzi małolat które najpierw robią, potem myślą. A trzeba pamiętać, że nie ma ciąży bez seksu, więc jak się ktoś na seks decyduje, to musi też być świadom zagrożenia i ponieść ewentualne kosekwencje. Może jestem niemiła, ale szczera.

Gość mala83.
ja Ci radze sluchaj ginekologow:D.

Gość ofghb
Ludzie, Czy Ty wiesz w ogole co to jest okres? Okres to wydalenie z organizmu zbednej komorki jajowej, ktora ze tak powiem nie zostala uzyta... Jezeli mialas juz okres to znaczy ze nie jestes w ciazy, bo gdybys byla, to cialo nie wyrzucalo by zaplodnionej komorki.. A nawet jesli doszło do zapłodnieniam to istnieja przypadki samoporonienia czyli okres po zaplodnieniu, i wtedy zapolodniona komorka usuwana jets zoragnizmu./

zawsze balam sie dostac okres bo zawsze wymiotuje leze i placze z bolu.... i tak bylo przez te 2 miechyyy a terazz pragne dostac ten cholerny okres =(((((((((((( !!!!!!!!!!!

mialam to samo nakrecalam sie i bylo mi jeszcze bardziej niedobrze i tak w kolko doszukiwalam sie nastepnych objawow ciązy, ale jesli mialas okres to nie mozesz byc w ciązy bo przeciez jajeczko nie mialoby sie gdzie zagniezdzic dziewczyny niekotre maja jedynie brudzenie ale nie normalne obfite krwawienie, pamietaj nie tak latwo zajsc w ciaze.

mialam taka nadzieje ze wczoraj dostane:( a tu nic...... o to chodzi ze to bylby 3 miech a ja w brzuchu nci nie czujee czuje sie normalnie trosq mi neidobrze i mam trosq podwyzszona temp ale u nas teraz panuje grypa zoladkowa i wcale nie wymiotuje.... a tak to z objawow ciazy mi sie nic nie dziejeeee

sprobuje sie nie nakrecac u mnie to samo kochana:( nakrecam sie jak diablii...!!!

Gość korpeczki
BO NIE JESTES WCIAZY to juz hcyba jest jakas prowokacja zeby postow ponabijac

to jest sugestia, cieszmy sie ze od tego nie mozna zajsc w ciąze bo ja bym byla juz z kilkanascie razy :) wiem ze to nie latwe spróbuj sie uspokoic moze spróbuj sugestii ale wmów sobie ze dostajesz okres moze to smieszne ale ja jak bylam juz kompletnie zalamana tak zrobilam i dostalam okres, wiec połoz sie rozluznij i powtarzaj szeptem albo w myslach \"mam okres\" ;) powodzenia.

to naprawde nie jest zadna prowokacjaaa miesiac temu lezalam sobie rano w lozeczkuu i dostalamm okres i wcale sie nie stresowalam czy dostane czy nie bo zadnych objawow jako takich nie mialam....2 miechy temu sie stresowalam ale tez dostalam i pamietam ze bylam tak szczesliwaa a teraz....powi nnam dostac okres wczoraj i nic jest mi niedobrze mam temp....ale jak o tym nie mysle to nic mi sie nie dzieje i chwilami boli mnie podbrzusze jakbym zaraz miala dostac okres ale nic...