Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciciotka

ile wydajecie na prezenty dla dziecka?

Polecane posty

Gość bubik
Ten temat na serio jest bez sensu.

Gość bez sexujest twoje zycie

temat jak temat .. bzdetniejsze bywały i sie anonimki dobrze bawilyscie...co jest wtym nie tak ?

Gość Mmmmmmmm
Paulka123 ile ma lat ta Twoja siostka ? Bo piszesz ze kupialas jej cos tam dla nastolatek a jak piszesz o jej ywpoiedzaich to wydaje mi sei ze ma mneij iz te chocby 11 latek wiec ile ? :>

Mmmmmmmm-detektywko;) to \"żeś\" haka znalazła no no no ....! Jaaaaaa ! Wooooow ! Paulina Paulina co TY krecisz z ta siostrą hehehehehe :)🌻

Gość
dla jedenastoletniej dziewczynki mozna kupic własnie \"nastolatkowy\" prezent !!Pomaranczowa @!!! ja pierdziele jaki cep!!!!!!

blondynapoznan- mam zaplanowane co do miesiaca dziecko,dobre pieniadze,warunki,swietnego partnera, a jednak kupuje tylko 1 prezent na swieta,1 na urodziny itd. moze czasem 2.

Gość krystyny z gazowni mąż
Sory,ale blondynapoznań jest tragiczna w swych marnych postach:O Nie wiem co to ma byc??? A ten bank,to co?? Po co chwalić się samochodem i tym gdzie człowiek pracuje? Kogo to w ogóle obchodzi??? Bo nie mnie:( A tak na marginesie,to w banku wcale nie zarabia sie takich kokosów o jakich tu pisze blondyna,no chyba że jest prezesem tego banku-no to wtedy-i owszem:P

Gość
O jakich tu pisze kokosach??Podała kwote jaka jej ten bank płaci? NIE !! Wez sie chłopie do roboty a nie marudz

ktośka z w-wy._ i sie odezwałaś :) aaa...uderzyłam w stól... przypominam,ze to nie łądnie mówi o nieobecnych...:O Blodynypoznan juz tutaj nie ma ..:)

Ale ile ona zarabia? Bo przeoczyłem kwestię:P Acha. Ty niezbyt wiesz,co do ciebie ludzie piszą:( Ty może czytaj ze zrozumieniem:O

Wszystkie "mamusie"poszły spac:P Teraz faceci rzadzą:P:P:P

Ale ktoś kto jest kierownikiem czy zastepca dyrektora nie siedzi na Kafee i nie obnosi sie z tym,ze pracuje w banku,bo to wcale nie jest aż taka rewelacja:P No i zastępca dyrektora moze i zarabia 6tyś-chyba nawet i więcej.Ale Blondyna to ani dyrkiem ani nawet zastępca nie jest-więc jak zarabia 2tyś.to świat i ludzie:P Tak więc-nie ma się czym ekscytowac:P

krystyny z gazowni mąż_ taaa zarabia 2 tys i ma takie auto...jedzie na zagraniczny urlop ...Pomysl ! Nie boli!!!

Buhahahahaha. Ja jeżdze co roku na wakacje z rodzinką i moja żonka zarabia też 2tysiaki.I mam nie Merolka,ale Audika A6. Więc prosze Cię,przestań mnie rozśmieszać Hahahahahahaha:D

To że ona zarabia 2tyś nie znaczy,że jej mąz nie zarabia 12tys!!!!! I ty ty pomysl,zanim coś takiego napiszesz!

Ja mam się żalić??? A niby na co? Na to,że mnie stac,ale sie z tym nie obnosze??? I tym,że swoim dzieciakom nie kupuje prezentów za 2tyś pod choinkę,bo uważam to za snobizm???? Prosze cie...przestan!

No tak,ale chyba nie jestes prezesem tego biura nieruchomości???

Acha. Jestem szybszy:P

krystyny z gazowni mąż_ widac ,ze nie czytales tego co pisalam o prezentach i swoim pogladzie na to ....