Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczytaaaaj mi

jaki krem do suchej twardej skróry stóp

Polecane posty

Gość poczytaaaaj mi

ostatnio było tutaj o jednym głośno, ale zapomniałam nazwę :(..

Gość Tower Bridge
nie wiem o jakim było głosno ale dla mnie najlepszy jest z wymion krowich, holenderskiej firmy HEGRON. Są w Geant na połkach obok balsamów. Jeden ma rózową zakretke a drugi beżowa. Jest napisane UIER CREME. Kosztuje koło 14 zł 350 ml. Dobry jest też na wszelkie oparzenia latem od słońca, do suchej popękanej skóry, szorstkiej skóry na łokciach czy kolanach i na "kaszkę " na rękach. Ja stosuję tylko do stóp , rano i wieczorem i opakowanie starcza mi na jakieś 5 mies. Polecam :)

Gość kleksssssssssssssssssssssss
normalna masc nagietkowa z apteki

Gość polecam 1 w tyg
ew masc z wit A; po odmoczeniu stop w cieplej wodzie z sola, uzyciu pumeksu- osusz stopy, wsmaruj masc, wsadz je do cienkich woreczkow plastikowych, na to skarpetki..poogladaj dluuugi film i wszystko sciagnij :)

Kup witamine E w plynie i co jakis czas nacieraj nia stopy. Poza tym polecam kosmetyki do pielegnacji stop firmy scholl, nie sa az tak drogie, a poza tym sa bardzo wydajne i skuteczne :)

Dobra jest tez sol do kapieli stop, ale koniecznie majca wlasciwosci zmiekczajace, cena w granicach 5 zl za opakowanie, ktore starcza na kilka kapieli.

Gość Tower Bridge
Ja uważam że ten Hegrona jest 100 razy lepszy niż nie jeden Scholl, które wchłaniają się dość szybko i pozosatje po nich uczucie suchości. Scholl ma za to dobrą sól do kąpieli stóp i tarkę.