Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile to kosztuje

Jakie ceny ubran i kosmetyków w UK oczywiscie podajcie te przystepne ceny

Polecane posty

Gość ile to kosztuje

Gość klels
no cos sie stało bo wlasnie wócilam i nie jest tak kolorowo i bajecznie jesli chcesz kupic chłam - to kupisz i za 2 funty ale np perfumy - wcale nie sa tancsze ja rok temu za moje ulubione które w polsce kosztuja 360 zł za 100 ml placilam w londynie 20 funtów - czyli okolo 120 zł teraz za 20 funtów kupilam te same perfumy ale 50 ml i tak jest z reszta kosmetyków chyba sie scfanili

Podobne do polskich cen (mówię o Londynie), częste przeceny, markowe perfumy można kupić 3x taniej, warto zaglądać do second hand-ów, ubrania, torebki często nowe (jeszcze z metkami), w większości najlepszych marek a za niewielkie pieniądze

Gość ile to kosztuje
dzieki za dotychczasowe odpowiedzi ale w ktorych sklepach fajne ubrania w przystepnych cenach? podajcie nazwy sklepow

Gość primark
Bardzo tani sklep, mozna tam wygrzebac fajne ciuchy, wszystko jest tanie i niezlej jakosci, zawsze tam wpadam jak jestem na zakupach i zawsze sie na cos skusze :) Bluzeczki 4-6 funtow Kurtki 8-15 funtow paski 1 f. torebki 2-5 funtow tania bielizna A jak potrzebuje np bialej koszulki lub pizamy to juz na bank tam ide, bo ceny sa o polowe nizsze niz w innych sklepach i nie nieszcza sie szybko.