Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutna-agatka

Smutno mi...

Polecane posty

Go艣膰 smutna-agatka

Jest sobota, a ja siedze sama w domu, moj facet gdzies tam w akademiky odsypia wczorajsza impreze, wspollokatorka za sciana przytula sie do swojego faceta, a ja siedze i jest mi tak cholernie smutno i samotnie:( chcialabym zeby mnie ktos przytulil albo chociaz ze mna pogadal:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zamyslona na maxa
przy艂aczam sie... siedze sama, a moj facet mnie ola艂..albo to ja ola艂am jego???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprawa 艣mierdzi nietoperzem
sorry, tu to raczej bezinteresownie kopa mozna dosta膰, ale pr贸buj, moze ktos przytuli ..opr贸cz mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciez sie
ciesz sie ze w ogole masz chlopaka. i rozumiem ze wcale nie daleko. pomysl jak sie czuja te ktore ZAWSZE siedza same w domu wieczorami i sa samotne. moze to Cie pocieszy choc watpie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadworny pocieszacz
Pocieszam was drogie dziewczynki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna-agatka
no niby mam i nie mam... m贸j facet dzowni do mnie tylko jak on ma ochote sie spotkac i nie interesuje go co czuje i cego potrzebuje. a ja mimo ze go mam to z dnia na dzien czuje sie coraz bardziej samotna, bo wiem ze nikt mnie nie kocha:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna-agatka
dlaczego 偶ycie jest takie pokrecone i niesprawiedliwe?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
smutna-agatka Rozumiem.Tylko mnie i mojego faceta dzieli troche km. On przestal sie odzywac...ja tez....:(:(::(:(

Udost臋pnij ten post

no tak zwi膮zki na odleg艂o艣膰 to nic przyjemnego i 艂atwego... ale mnie dobija to, 偶e m贸j facet ma do mnie p贸艂 godziny i nie raczy nawet dupy ruszy膰, 偶eby si臋 ze mn膮 spotka膰!! to chyba znaczy, 偶e mam mnie w dupie... wiec moze ja tez powinnam go tak traktowac?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
Nie wiem co Ci doradzic..bo ja sama nie wiem co poczac ze soba...nie wiem jak sie zachowac. Kocham go i pragne z nim byc..ale on chyba JUZ tego nie chce.. wiec nic na sile.. Pozostaje mi tylko nauczyc sie zyc bez niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrota23
m贸j ex jeszcze tydzie艅 temu by艂 ze mna.. o ko艅cu dowiedzia艂ma si臋 w niedziel臋.. tymczasem.. o tej porze mia艂 juz inn膮 dziewczyne, dok艂adnie tydzie艅 temu.. tydzie艅 temu mija艂o nasze 1.5 roku.. bieg艂am na 艂eb na szyje do domu zrobi膰 nam spaghetti.. powiedzial, ze jest zajety bo idzie naprawia膰 kompa.. a tak naprawd臋 by艂 z ni膮 na ognisku.. i wtedy ona zosta艂a jego dziewczyn膮.. i ja nia wtedy by艂am.. on teraz z nia.. siedz膮, 艣miej膮 si臋, przytulaj膮.. a ja tutaj.. boj臋 si臋 wyj艣膰, 偶eby na nich nie trafi膰.. wtedy bym si臋 chyba rozrycza艂a.. a staram sie t艂umi膰 w sobie to wszystko i zamieni膰 w oboj臋tno艣膰.. serce mi p臋ka.. wiem, 偶e nie powinno.. nie po tym wszystkim.. a jednak.. smutno.. smutno jak pomysl臋, 偶e kiedy艣 zjawi si臋 by膰 moze kto艣, a ja bed臋 sie ba膰.. ba膰 zaufa膰, bac znowu zaczyna膰 od pocz膮tku, by nie sko艅czy膰 tak jak teraz.. sama.. samotna.. zagubiona..

Udost臋pnij ten post

Ja nie kocham faceta z kt贸rym jestem... wi臋c nie b臋d臋 mia艂a problemu, 偶eby go zostawi膰 je艣li dalej b臋dzie si臋 tak zachowywa艂... A Tobie mog臋 powiedzie膰 tylko tyle, 偶e doskonale Ci臋 rozumiem. Sama kiedy艣 kocha艂am na odleg艂o艣膰 (300km), ale to inna bajka - to tamten facet sprawi艂, 偶e teraz ju偶 nie umiem ufa膰 i kocha膰... :(

Udost臋pnij ten post

Stokrotko - jeste艣 na pewno wra偶liw膮 dziewczyn膮, wi臋c b臋dziesz si臋 ba膰 tak, jak ja si臋 boj臋... ale z tym to chyba nic nie zrobimy... faceci s膮 艣winiami i 艣winiami pozostan膮... tylko pewnie prze偶y艂yby艣my to, gdyby cho膰 troszk臋 czasem si臋 starali o nasze szcz臋艣cie... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
u mnei tez 300km stokrota23 ja k ja Cie doskonlae rozmumiem! W takich chwilach chcia艂abym nie miec serca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
smutna_agatka..a mozesz cos wiecej napisac?? jsak to bylo z ta odleg艂oscia?

Udost臋pnij ten post

Zamy艣lona... z nami to by艂o tak, 偶e zawsze to ja si臋 stara艂am bardziej (taki juz mam charakter), zawsze do niego jezdzilam, widywalismy sie naprpawde rzadko, raz w miesiacu czasami rzadziej, bo on zawsze mial jakas wymowke... ja wiem jak przy takiej odleglosci moza poklocic sie jednym niejasnym smsem, jak mozna rzucic sluchawka, bo on powie cos nie tak i wiem ile nocy mozna przeplakac bo sie czegos nie zrozumialo... i nigdy wiecej nie bede z nikim na odleglosc... jesli juz kogos kiedys pokocham to bedzie albo obok albo nie bedzie go wcale... ale z Wami nie musi tak byc. mam kolezanke ktora ma faceta 500km od siebie i on potrafi wsiasc w piacag i przyjechac do niej na godzine tylko po to zeby ja zobaczyc i pocalowac- wiec normalni faceci sa, tylko po ptostu ja nie moge na zadnego trafic:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jak wy
stokrota:jedno co mog臋 ci powiedzie膰 napewno,偶e ten 偶al kiedy艣 minie, zobaczysz!wiem, 偶e to trudne- sama prze偶y艂am ale naprawd臋 je艣li ktos nie kocha nas to nie ma sensu cierpie膰 i kocha膰 kogo艣.Owszem- latwiej powiedziec, trudniej zrobi膰 ale si臋 da.Pozdrawiam was wszystkie i nie dawajcie si臋 zw膮tpieniu:-)ps:mi te偶 dzi艣 smutno ale staram sie trzyma膰;-) "nie zrozumie nigdy mnie ten kto nie jest sam..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrota23
kiedy艣 minie.. wiem.. tylko ten czas mnie przera偶a.. czy b臋d臋 potrafi艂a jeszcze kogo艣 pokocha膰? nie tak samo, ale jeszcze mocniej? czy ktos pokocha mnie? kiedykolwiek? on juz w ramionach innej (mlodszej ode mnie o 6 lat), a ja cho膰 walcz臋 sama ze sob膮, zeby zobojetnie膰 i wzi膮膰 sie w gar艣膰, to jednak.. rozklejam si臋 na par臋 sekund co kilkana艣cie godzin.. a mo偶e by tak nigdy nie czu膰 nic wiecej? nigdy nie dac sie zatopic w mi艂osci? tak by by艂o bezpieczniej..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka jak wy
znam to doskonale, ale zobaczysz- kiedy艣 stanie ci si臋 obojetny...oczywi艣cie swoje musisz przep艂aka膰- inaczej si臋 nie da ale to minie.Wiesz zakocha膰 si臋 mo偶na tylko 偶e ta nieufnos膰 jako艣 pozostaje na d艂u偶ej i potem ju偶 na ka偶dego patrzysz podejrzliwie i sie boisz co艣 poczu膰.Ale z drugiej strony gdyby艣my zamkn臋艂y si臋 w sobie to wogole by艣my zmarnowa艂y ca艂膮 m艂odo艣膰 tak偶e trzymaj si臋 i my艣l o przysz艂o艣ci...bez niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stokrota23
my艣l臋.. dlatego staram sie nie ryczec.. nie rozpamietywac.. zmieni艂am nr gg, usune艂am jego nr (po co mam patrzec na bu藕ki do innej), usun臋艂am fotki z kompa, oddaje mu jego rzeczy, choc on tego nie chce.. nie chce widziec czegos i wspomina膰.. chce do przodu jak najszybciej, zeby wyj艣膰 z tego z najmniej pokiereszowanym sercem, choc juz na to chyba za p贸藕no.. chce.. chc臋 nie rozpacza膰.. on nie rozpacza.. chce nie p艂aka膰.. on nie p艂acze.. chc臋 nie my艣le膰.. on nie my艣li.. chc臋 nie pamietac.. on ju偶 zapomnia艂.. ale czasami sie nie udaje.. mi艂o艣膰 prawdziwa trwa zawsze.. ta taka nie by艂a.. wiec prawdziwa jeszcze przede mn膮.. mam nadziej臋.. bo jak nie, to zrobi mi si臋 jeszcze smutniej.. mam prac臋, ko艅cze mgr.. on ma teraz mature i problemy w szkole.. ona ma 16 lat.. boli.. ale to ja jestem do przodu.. tylko.. oni maj膮 siebie.. ja nie mam nikogo..

Udost臋pnij ten post

nie zapomnisz... ale b贸l zniknie... mi pogodzenie si臋 ze strat膮 mi艂o艣ci zaj臋艂o dwa lata... a teraz boj臋 si臋 zaufa膰 innemu... ale mo偶e kiedy艣 mi te偶 si臋 uda. w艂a艣nie dzwoni艂 m贸j facet i powiedzia艂, 偶e ma z艂y dzie艅 i nie chce mu sie ruszy膰 do mnie... po prostu super... sobota w domu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aligatijka
ja te偶 czeka艂am, smutno mi by艂o w licpu 2005, czerwcu, a on w tym czasie z ex panieni膮 na noc si臋 umawia艂...偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thidien
no racja, zapomnie膰 nie zapomn臋.. nie chc臋 zapomina膰 samego faktu.. chc臋 zapomnie膰, 偶e boli.. nie potrafie tego poja膰.. :( z drugiej strony.. lepiej, 偶e teraz, a nie po 10 latach ma艂偶e艅stwa.. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
smutna-agatka...Ty przynajmneij masz faceta... a co do odleglsoci..ja tez bardziej sie stara艂am niz on..i wlasnie poraz osttani mielismy lekkie spiecie wlasnie w smsach...i sparwa do konca nei zostala wyjasniona..i ja przestalam sie odzywac, mimo ze on zapewnial mnie w osttanim smsie ze wszystko niby gra..Czy wszystko jest ok kiedy facet sie nie odzywa?? nei wiem jak potocza sie teraz moje losy z nim, ale mysle ze to juz koniec.. i tez juz nie chce zadnych zwiazk贸w na odleg艂osc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aligatijka
tu nie chodzi o odleg艂o艣膰. tu chodzi o zachowanie. nawet jak facet mieszka 2 bloki dalej, ale faworyzuje panieny na noc to cos jets nie tak. wszyscy sie licza tylko nie ukochana. Gada na gg z mongo艂em i z ukochan膮. bardziej przezywa艂 problemy mongo艂a - ona na litosc zawsze umia艂a go podebrac i na ci膮偶臋 - i to z ni膮 si臋 umowi艂 na piwo na do艂a. A nie wiedzia艂 ze jego ukochana tez jest smutna? by艂a smutna to kolesie pos膮dzili, ze jest smutna bo jej sie pracowac nie chce... a ona mia艂a do艂a takiego jak ten monogl.

Udost臋pnij ten post

faceci czasem sie nie odzywaja bo nie czuja takiej potrzeby - i to jest akurat calkowicie normalne. ja przed chwila napisalam do mojego smsa ze mam go gdzies i ze jak bedzie mial ochote o tym pogadac to niech zadzwoni. a on do mnie ze przeciez ja wiem ze on nic do mnie nie czuje - no i gadaj tu z takim. wiec powiedzialam mu zeby spadal. nie potrzebuje go!! jestem wartosciowa fajna dziewczyna i w koncu znajde odpowiedniego faceta ktory bedzie o mnie dbal. a narazie niech sie te wszystkie fajfusy wal膮!! G艂owa do g贸ry dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
smutna-agatka....MAsz racje , olej go!!!! Nie jest wart Ciebie. Wkr贸tce poznasz jakiesgos fajnego faceta, ktory bedzie dba艂 o Ciebie, troszczyl sie a Ty bedziesz szczesliwa. Czy to z efacet nie ma "potrzeby" kontaktowania sie...tzn ze mu nie zalezy. MAm wielka ochote zadzwonic...ale nawet nei wiem, czy on ma chote ze mna rozmawiac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna MONIA
Widze ze nie tylko ja mam taki problem jestem z chloakiem 2,5miesiaca zaczelo sie szystko w moja 18 bylo cudownie codziennie dzwonil gluchal czy pisal sms. a teraz siedze sama on niby u siebie w domu chdz mysle ze klamal jak dzwonilam chwile pogadalismy i powiedzial ze ma imprezke w chacie i mu przeszkadzam rozlazylam sie ale slyszalam do uslyszenia i tak nie zadzoni:(:(mysle zeby z ni zerwac.co w na to??tylko ja go niestety ocham:(pomocy

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie podj臋艂am decyzj臋 o zerwaniu z tym palantem - co z tego 偶e b臋d臋 sama - b臋d臋 mia艂a wi臋cej swobody i zaczn臋 chodzi膰 na imprezki a nie siedziec w domu i czekac az zadzwoni :) Zamy艣lona... nie dzwon. a jak on zadzwoni i zapyta czemu sie nie odzywalas to powiedz mu ze glupi jest!! bo niby czemu on sie nie mogl odezwac. za bardzo facetow przyzywyczajamy ze dzwonimy i jestesmy dobre i potem nas olewaja bo wiedza ze i tak sie do nich odezwiemy!! czas z tym sko艅czyc!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamyslona na maxa
smutna-agatka, masz racje, olejmy ich. Jestesmy za dobre! Pora z tym skonczyc! Raz na zawsze

Udost臋pnij ten post