Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy jak lezy

znowu problem z facetem...

Polecane posty

Gość zalezy jak lezy

spotykam sie z facetem(nie jestesmy ze soba) zalezy mi na nim ... ale nie moge zrozumiec oc o mu chodzi ,ciagle do mnie dzwoni chce spotkania...mowi zebym sie znowu nie rozmysliła....itd itp ale wlasciwie to on sie chyba rozmysla...np dzwoni o 14 i mowi czy robimy cos wieczorem ...zgadzam sie ...on mi na to 'odezwe sie pozniej" i cisza czasami nawet przez pare dni..... potem znowu to samo..... dzwoni mowi do mnie sloneczko ,kotku(przez takie cos miekne) i sie pyta.... dlaczego ja go odrzucam...?!:O dlaczego ja sie nigdy do niego nieodezwe...( mi glupio bo to on mowi ze sie odezwie a ja nie chce zeby sobie pomyslal ze sie narzucam) mam tego dosc ale jak go zobacze albo uslysze to mi przechodzi zlosc ...O co takiemu facetowi chodzi bo ja chyba przez niego zwariuje.....on nawet sobie nie wyobraza jak mi na nim zalezy....:( moze ktos rozumie o co takiemu chodzi....?

Gość annanasek
ja nie rozumiem moze ktos inny....:-0

Gość madralaa
moze jak dzwoni to sie onanizuje ,rozmawiajac z Toba,a pozniej juz po co jestes mu potrzebna jak konika pojedzie:D

Gość zalezy jak lezy
nie rozumiesz tego co napisalam?:D czy tego faceta?:D

Gość to chyba
ty jestes jakas dziwna :o facet totalnie daje ci do zrozumienia ze chce z toba byc, a ty jakas slepa jestes. Czemu ty sie do niego pierwsza nie odezwiesz? tymbardziej ze sam zadaje ci pytabnie czemu go odrzucasz, czy tak trudno ci powiedziec mu ze chcesz z nim byc?? :o

Gość REAL WOMAN***
moze sprawdza na ile moze sobie pozwolic i na ile skuteczny jest jego urok osobisty ;) Nie daj z siebie robic idiotki. Jak Ci na nim zalezy, to z nim porozmawiaj i powiedz, ze kompletnie nie rozumiesz jego zachowania ;)

Gość kitajec
a moze ma darmowe minuty i dzwoni ,bo szkoda mu ich stracic:P

Gość zalezy jak lezy
czesto dzwoni z pracy gdzie pracuje z innymi ludzmi....wiec przy nich konia nie wali(chyba:O) normalnie pierwszy raz mam doczynienia z takim facetem albo dzwonisz jak czlowiek ....albo w ogole nie dzwonisz i nie zawracasz komus glowy........:(

Gość wikidajlo
to moze on jest gejem?? i nie moze sie zdecydowac czy walic czy byc walnym:D

Gość zalezy jak lezy
nie bo jakos jak chce to dzwoni i dochodzi do spotkania....... mowi o ktorej przyjechac po ciebie i jest...a od pewnego czasu dzwoni z zamiarem spotkania mowi ze sie odezwie wieczorem ( bo zazwyczaj wieczorem sie umawialismy) i sie nieodzywa a mi jest glupio dzwonic i mowic no i co z naszym spotkaniem ..... bo jakby chcial to by zadzwonil.....albo zadzwonil i powiedzial ze cos mu wypadlo a on nic zero cisza.......

Gość to chyba
"albo dzwonisz jak czlowiek ....albo w ogole nie dzwonisz i nie zawracasz komus glowy........" kurde.. ty naprawde glupia jestes :o czego ty chcesz?!

Gość zalezy jak lezy
z tym gejem to dobre ...sprawdza co go bardziej jara kobieta czy moze facet...:D

Gość to chyba
on czeka na twoj ruch blondynko...

Gość wikidajlo
nastepnym razem jak zadzwoni powiedz mu ze loda wlasnie robisz i nie za chwile zadzwoni:D gwarantuje Ci ze juz nie odezwie sie:)

Gość zalezy jak lezy
nie wyzywaj mnie od glupich bo jak chcesz to ja cie tak pojade ze ci sie na ten topik odechce zagladac....:) "dzwoni jak czlowiek w tym sensie ze dzwoni umawia sie i dochodzi do spotkania a nie dzwoni mowi wieczorem pojdziemy na lody i wieczorem sie nie odzywa...rozumiesz...

Gość madralaa
mowie Ci np. dzwoni o 14 ze bedzie o 19 ,ale od 14 juz zaczyna walic konika i pewnie mu brakuje sily na randke juz:)

Gość REAL WOMAN***
to chyba>>> skoro do niej dzwoni w sprawie spotkania i mowi, ze zadzwoni jeszcze raz zeby ustalic szczegoly i tego nie robi, to chyba sprawdza jej wytrzymalosc ;)

Gość wikidajlo
a jak chcesz go zeby przybiegl za chwile, powiedz ze "ciagniesz jak odkurzacz " i wlasnie idziesz wziasc prysznic:D :P

Gość wikidajlo
REAL albo siedzi w chacie z inna laska i ja pruje ,a z naszej kolezanki jajca sobie robi i razem sie z niej smieja!!!!!

Gość zalezy jak lezy
tylko po co sprawdza moja wytrzymalosc? 😭 ja udaje ze mnie to nie rusza nie robie mu wyrzutow tak jak on mi ze np nie odebrałam telefonu.......... normalnie mam taki metlik w glowie..:(

Gość to chyba
dzwoni i sie umawia z toba na konkretna godzine wieczorem? i czekasz az sie znowu odezwie ze juz wyjechal z garazu , potem zeby zadzwonil ze juz jest tu i tu a potem chcesz zeby zadzwonil ze jest pod twoimi drzwiami? tego oczekujeswz od niego? czy dzwoni, umawiacie sie i nie przyjezdza? Czemu ty nie zadzwoni9sz wieczorem i sie nie zapytasz wprost:" To jak, jestesmy na dzis umowieni?:)" i wtedy zobaczysz ze przyjedzie w trymiga, troche inicjatywy dziewczyno

Gość wikidajlo
dokladnie traktuje Cie jak zapasowe kolo, dzwoni zeby dac Ci nadzieje, a w tym czasie rżnie inną i wie ze zawsze moze przyjsc i Ciebie zerżnąć bo Ty czekasz...

Gość zalezy jak lezy
dzwoni mowi ze odezwie sie pozniej zeby sie umowic na konkretna godzine ...i cisza pierwszy lepszy ...moze masz racje....

Gość zalezy jak lezy
wikidajlo prostaku skad sie urwales a skad wiesz ze ja sie z nim"rzne":O

Gość wikidajlo
zalezy wiesniaro napisalem ze wie ze moze liczyc na rżniecie z Toba, bo myslisz ze on nie widzisz ze w chuja Cie robi a Ty nadal czekasz na niego ? i czytaj miedzy wierszami

Gość to chyba
czy ty kiedykolwiek zadzwonilas do niego bezinteresownie albo nawet w sprawie spotkania?

Gość zalezy jak lezy
wydalo sie jestem kurwa na telefon, nie wytrzymalam przycisneliscie mnie ogniem pytam:)

Gość zalezy jak lezy
nie podszywaj sie bo nie smieszy mnie to:O

Gość REAL WOMAN***
no i wlasnie jemu chodzi o to, zeby Tobie wode z mozgu zrobic!!! Poza tym moze byc i tak, ze wstepnie sie z Toba umawia, bo jak mu jakies plany na wieczor nie wypala, to zawsze jestes w rezerwie :) Facetow nie znasz czy co???