Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akceptowana

Czy tresujecie swoje psy?Jak?

Polecane posty

Gość akceptowana

Mam mieszanke bordera colie i goldenka. Pies ma dwa lata i jest ze mna od dwoch miesiecy. Nie umie nic...szkola odpada, nie mam kasy. Mozecie polecic jakies ciekawe metody, na pewno duzo ludzi tutaj ma psy:-)

ja mojego potworka próbuje tresować od 3 mscy ale dupa z tego :O jest juz tak rozpuszczona że nic nie pomoże ;) ale osobiście nie polecam szkoły tresury psów znam 2 osoby, ktore poszly tam ze swoimi psami i teraz sa nie dość, że bardziej nieposłuszne to jakieś zdziczałe się zrobiły a wczesniej takie nie byly jeden zdziczal, bo go ten treser lał smycza po plecach (w tej szkole psa sie zostawialo i wracalo po niego za jakies 1,5 godzinki) a drugiego pieska (suczkę labradora) pogryzł drugi pies i teraz panicznie boi sie nawet malenkich ratlerkow :(

oczywiście zapomnialam dodać, że tą labradorkę pogryzł owczarek niemiecki tresowany na drugim torze :O :O

Gość akceptowana
? Powaznie? Kurde, jak by ktos uderzyl mojego potworka, to nie wiem co by bylo... Ja interesowalam sie metodami pozytywnymi, mowi ci cos kliker? ciezko mi to jednak idzie. Najgorsze jest rzucanie sie na inne psy. On jest jak dziki zwierz. Smieje sie do mamy, ze kupie sobie trabe policyjna i bede wolac Uwaga uwaga oto ja nadchodze i moj Leon haha:-)

a moze warto zainwestowac w jakas fachowa lekture na ten temat?? jest mnóstwo pozycji...

proponuje ksiażke Johna Fishera - Okiem psa :) Na pewno znajdziesz ebooka w necie

Gość warto chodzic
z psem do szkoły- trwa to ok 3 m-cy i kosztuje w Poznaniu 350 zł, samemu jest trudno tresować

Gość wspaniały wynalazek
możesz kupic mnóstwo świetnych ksiażek na ten temat gdzie ejst wsyztsko opisane krok po kroku