Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasstanawiam sie

SZTUCZNE RZĘSY - WARTO KUPIĆ?

Polecane posty

Gość zasstanawiam sie

Chcialabym kupic sobie sztuczne rzesy na Sylwestra. Zastanawiam sie nad rzesami Art Deco. Nie wiem tylko czy warto. Boje sie, ze przy odklejaniu strace swoje naturalne. Nigdy wczesniej nie przyklejalam sztucznych rzes. Czy oplaca sie je kupowac? Zalezy mi na dosc naturalnym efekcie.

Gość prostujaca
dziewczyny odpowiadzcie mnie tez to interesuje. ile kosztuja te z arta?

Gość zasstanawiam sie
31 zl + 49 zl plyn do usuwania i ok. 40 zl klej do klejenia. Tania impreza to nie jest :( Interesuje mnie tez to czy nie odpadna? To by byla porazka dopiero...

Gość zasstanawiam sie
Halo??? Zadna z was nie uzywala nigdy sztucznych rzes??

Gość ja kiedys
kupilam jakies sztuczne rzeczy za ponad 10 zl wraz z klejem.. po pierwsze w ogole ich nie umialam przykleic a po drugie klej byl do dupy:(

Gość ---------
Ja miałam założone tylko raz, w swoje 23 urodziny. Udało mi się ładnie je przykleić, poźniej wymalowałam tuszem i powiem szczerze że efekt był zniewalający - długie, gęste rzęsy, a co ważne wyglądały zupełnie naturalnie (co potwierdziło kilka osób). Twoje własne napewno Ci nie odpadną, tylko musisz ostrożnie przyklejac i ściągać te sztuczne. Nie pamiętam jakiej miałam firmy ale chyba właśnie Art Deco. Pozdrawiam :)

Gość zasstanawiam sie
Dzieki za odp. Te Art Deco nie sa tanie, ale wole kupic drozsze dobrej firmy i miec pewnosc, ze nie odkleje potem sztucznych rzes razem z moimi! A co byscie wybraly: cale rzesy czy tylko kepki w kacikach??? Ja mam naturalne dosc dlugie i geste, wiec nie musze ich specjalnie zageszczac. Chodzi mi o ciekawy efekt w makijazu, jak ma np. J.Lo (ona zawsze podkresla tylko gorna powieke kreska i wlasnie sztucznymi rzesami, a dol ma jasny, niepodkreslony - to fajnie wyglada, tak egzotycznie)

Gość marianna999977
Hej! ;-> Pozytywne doświadczenia mam z firmą Noble Lashes. Bardzo dobrej jakości rzęsy w różnej formie. Można u nich znaleźć też ciekawe, bardziej oryginalne rozwiązania ze Swarovskim. Cała oferta jest na stronie www.noblelashes.pl. Wysyłkę robią bardzo szybko, poza tym można też liczyć na fachowe porady, jakby ktoś miał wątpliwości.

Gość Agatka9876
Od dość dawna używam rzęs tej firmy http://www.neicha.pl/ i jestem z nich bardzo zadowolona. Nie odklejają się, nie podrażniają oczu, wyglądają bardzo naturalnie. Dla mnie the best :)

dużo młodych dziewczyn zadowolona jest zakupu sztucznych rzęs, zwłaszcza że są kleje dla alergików i osób o wrażliwej okolicy oczu. Koleżanka twierdzi że ma sposób by zdjąc bezboleśnie, wystarczy użyć mleczka lub płynu do demakijażu, nieco mocniej docisnąć wacik do powieki i chwilę go potrzymać. Sztuczne rzęsy odejdą same, bez naruszenia tych naturalnych.