Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Co powoduje, że niektórzy najlepiej zapowiadający się źle kończą?

Polecane posty

1 minutę temu, murb napisał:

Nawet nie chodzi o to, że jesteś obca. Pamiętam taką sytuację z forum kiedy sobie radośnie pitoliliśmy z jednym użytkownikiem. Przyłączyła się koleżanka forumowa i nie wytrzymała ciężaru żartów. Obraziła się niestety bardzo. A intencją pitu pitu nie było obrażnie kogokolwiek. 

Myślę, że nieznajomość ludzi może powodować takie zachowanie.  Szczególnie w internecie.  A skąd mamy wiedzieć, kto z kim i z kogo się  prywatnie nabija i przenosi to na forum 🤔

2 minuty temu, Pokraka napisał:

I tak i tak. 

No właśnie, tak pamiętam, że kiedyś zgłębiałam temat i zrezygnowałam z jakichś powodów,  mam cerę oliwkową a włosy dość jasne jak na moja karnację. 

To odpada tam w ogóle masa lekow jest przeciwwskazaniem 

a no to masz akurat taki układ mniej sprzyjający pod laser , ale jak masz jasne to tez chyba ta depilacja nie jest uciążliwa 

Edytowano przez draże korsarze

3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Prościej jest po prostu przyjąć, że nawet meszek się depiluje, bo taki mamy kanon dzisiejszy i nie obawiać się żadnych dzieci 😉 Nie mówię o kobietach, walczących ze strasznymi sprawami jak poważne zaburzenia hormonalne itd., bo ich walka to jest zupełnie inna sprawa. Dzieci też trzeba oczywiście uwrażliwiać, ale wiadomo, nie nad wszystkim można w porę zapanować 😉 

Tak.

Wkurza mnie, że tatusiowi nigdy takich numerów nie odstawiają, ten im gada głupoty, a ja mam się potem wstydzić. 😝

• Haha 1

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

To odpada tam w ogóle masa lekow jest przeciwwskazaniem 

a no to masz akurat taki układ mniej sprzyjający pod laser , ale jak masz jasne to tez chyba ta depilacja nie jest uciążliwa 

Nie, nie jest tragicznie, a wiekiem i tak coraz  wolniej odrastają.  I chyba poprzednim razem do takiego samego wniosku doszłam. No cóż, złota rybka. 

50 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Za mądra głównie. On szuka takiej z ujemnym iq. 😄

Chyba mi sodówka do głowy uderzy.  Wczoraj Widmo napisał, że jestem mądra. Dziś się okazuje, że dla Leżaka mam za wysokie iq. 😄 

5 minut temu, Baba napisał:

Myślę, że nieznajomość ludzi może powodować takie zachowanie.  Szczególnie w internecie.  A skąd mamy wiedzieć, kto z kim i z kogo się  prywatnie nabija i przenosi to na forum 🤔

Nie wiemy. Dlatego czasem cenzuruję swoje wpisy. A czasem przepraszam, bo się opanować nie potrafię. 

4 minuty temu, murb napisał:

Chyba mi sodówka do głowy uderzy.  Wczoraj Widmo napisał, że jestem mądra. Dziś się okazuje, że dla Leżaka mam za wysokie iq. 😄 

Dla widmo kazdy jest mądry kto nie widzi* jakim jest jelopem i mitomanem prostolinijnym 😀

*bądź udaje ze nie widzi 😀

Edytowano przez draże korsarze
  • Like 1

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Nie, nie jest tragicznie, a wiekiem i tak coraz  wolniej odrastają.  I chyba poprzednim razem do takiego samego wniosku doszłam. No cóż, złota rybka. 

Mogę Ci podesłać depilator. Chciałam przechytrzyć system i zakupiłam kiedyś tam ale niestety nie wdać efektów jego działania. 

Leży sobie koło myjki do okien.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Dla widmo kazdy jest mądry kto nie widzi jakim jest jelopem i mitomanem prostolinijnym 😀

Dlaczego jesteś taka okrutna?????? 

Już szampana chciałam otwierać. 😄

1 minutę temu, murb napisał:

Mogę Ci podesłać depilator. Chciałam przechytrzyć system i zakupiłam kiedyś tam ale niestety nie wdać efektów jego działania. 

Leży sobie koło myjki do okien.

A jaki? Mechaniczny czy ten laserowy. Bo mechaniczny to mam. 

2 minuty temu, Pokraka napisał:

w pierwszej chwili pomyślałem o myjce do okien 😄 

7 minut temu, murb napisał:

Nie wiemy. Dlatego czasem cenzuruję swoje wpisy. A czasem przepraszam, bo się opanować nie potrafię. 

I to jest uczciwe.

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

w pierwszej chwili pomyślałem o myjce do okien 😄 

Myjkę też mam stoi w garderobie, ale obok jest trochę miejsca mogę coś dostawić, fakt że ostatnio dostawiłam sokowirówkę (taką dostawkę) która można było nabyć za złotówkę przy zakupie robota. Kurde muszę ja choć raz użyć, bo mąz mówił żebym nie brała, to co że za złotówkę. 😝  

9 minut temu, Pokraka napisał:

Laserowy. I cały zestaw do depilacji woskiem mam. 😕

Zastanawiam się czy można zrobić z tego świeczki.

Edytowano przez murb
  • Haha 1

11 minut temu, draże korsarze napisał:

Dla widmo kazdy jest mądry kto nie widzi* jakim jest jelopem i mitomanem prostolinijnym 😀

*bądź udaje ze nie widzi 😀

Nie żebym chciała usprawiedliwić jego mocno nietaktowne zachowanie wobec niektórych osob, ale spójrz na to z innej perspektywy.

Są osoby, które nie znają jego historii z forum, nie miały z nim nigdy spięcia. 

Nie możecie nikomu nakazać: rozmawiaj tylko z Jasiem i Małgosią, bo ja ich lubię. Omijaj szerokim łukiem tych, których nie cierpię. 

Tu piszą dorośli ludzie i sami poniosą ewentualne ryzyko. 

6 minut temu, Baba napisał:

Nie możecie nikomu nakazać: rozmawiaj tylko z Jasiem i Małgosią, bo ja ich lubię. Omijaj szerokim łukiem tych, których nie cierpie.

Jak nie możecie nakazać jak możecie. Przecież to jest motto przewodnie tego forum😴

A tak na marginesie, pomijam sprawę higieny, zapach człowieka mówi o tym co w nim szwankuje. Warto go zabijać sztucznymi intensywnymi zapachami?

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Jeśli knot będzie z twoich włosów, to jak najbardziej. 

Knota każdy se wsadzi jakiego chce.

2 minuty temu, Miecz napisał:

Jak nie możecie nakazać jak możecie. Przecież to jest motto przewodnie tego forum😴

Uważasz, że ja lecę ślepo za tłumem?

Odpowiedz szczerze, lub zagwizdaj jeśli chcesz się wstrzymać od odpowiedzi 😛

Po uj te wszystkie teksty o tym co kto sobą reprezentuje? Jak to po co? Doceń jaki jestem wspaniały na tle innych użytkowników tego miejsca.

1 minutę temu, Miecz napisał:

A tak na marginesie, pomijam sprawę higieny, zapach człowieka mówi o tym co w nim szwankuje. Warto go zabijać sztucznymi intensywnymi zapachami?

Warto. 

• Like 1

16 minut temu, murb napisał:

Laserowy. I cały zestaw do depilacji woskiem mam. 😕

Zastanawiam się czy można zrobić z tego świeczki.

Laserowy 🤔 takiego to jeszcze nie miałam.  Odezwę się 😁 

Wosk mam, Ty używasz twardego? 

Przed chwilą, Miecz napisał:

Sugerujesz, że mamy się obnosić ze swoimi niedyspozycjami zdrowotnymi? Rzeczywiście do lekarza nie trzeba się perfumować, ale poza tym przypadkiem nie widzę sensu.

Pierwsza wersja Krejzi była bez gwiazdki. Jest dowód bo ją cytowałam. 😄

Przed chwilą, Baba napisał:

Uważasz, że ja lecę ślepo za tłumem?

Odpowiedz szczerze, lub zagwizdaj jeśli chcesz się wstrzymać od odpowiedzi 😛

Powiem tak: mało kogo stać na swoje zdanie. Chyba, że zechce wysłuchać kolejnej "prawdy objawionej" na swój temat.

17 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Przy takich tematach zawsze się zastanawiam, czy napisać, jak "ja mam" z daną sprawą, ale na szczęście zazwyczaj przypominam sobie, że nikogo to nie obchodzi 😁

To co że nikogo to nie obchodzi, ja pisze co chce i nie zwracam uwagi na to co kogo obchodzi. 😀 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się