Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka15

jak pomalowac tak oczy...

Polecane posty

Gość ja kiedys
małolatko ta strona sie nie otwera

Gość wklej
poprawnie linka

Gość ja kiedys
ze co??

Gość kleklejkle
o matko - beznadziejnie pomalowana;) musialabys miec super wprawe w malowaniu sie eyelinerem ze3by takie kreski namalowac:)

Gość skopiujcie i wklejcie
na pasku adresu

Kredką to nie wyjdzie.. potrzebny jakis super czarny eye-liner i to najlepiej taki nakładany pędzelkiem. I chyba nie wyjdize jeśli górna powieka chowa IC się pod skórą, bo wtedy efektu nie będzie i jeszcze się cała rozmarzesz

Gość sadasas
beznadziejnie to wyglada

Takie coś to tylko do zdjecia bo na ulicy to będzie okropnie wyglądało. Ale faktem jest ,że po pierwsze musisz miec dobry eyeliner najlepiej w pisaku i musi być bardzo ciemny. A po drugie jak jesteś blondynką to będziesz źle wyglądać.

Gość diunka
do takiego makijazu trzeba miec odpowiednie oczy, nie moga byc gleboko osadzone i male

Gość wwwwwwwwwwwww
przeciez to juz jest brzydkie i nie modne...

Gość wwwwwwwwwwwww
nie bedzie ci pasowac, zbyt male oko masz

Gość wwwwwwwwwwwww
to naprawde tylko dobrze na zdjeciach wygląda...

tak zdałam juz sobie z tego z\\sprawe ale prosiłam o pomoc bo nieumiem sobie zrobic kreski tym mazakiem na górze na dole zrobie a na górze mi wychodzi w połowie powieki chociaz na poczatku wydaje sie jak maluje ze bedzie dobrze ;(

Ja jestem brunetką maluje oczy podobnie jak na zdjęciu z tym że robię cieńszą kreskę- używam do tego elynera firmy bell może spróbuj tym. Maluj górną kreskę zaczynając od wewnątrz zaraz pod rzęsami sprubój namalować prostą kreskę zaostrzając ją właśnie od wewnątrz kącika oka coś w kształcie takiego szpica. Kurcze trudno to wytłumaczyć:) Jak będziesz w połowie to spróbuj troszeczkę podwyższyć kreskę- ja tak maluję- jeżeli brzydko będzie wyglądało to nie podnoś bo nie każdemu to pasuje. Uważam że taka gruba kreska wygląda nie ładnie ( bez urazy) u blondynki .Do takiego makijażu trzeba mieć najlepiej ciemną oprawę oczu chociaż brwi i ciemnie włosy.,więc spróbuj zrobić jedną cieńką kreskę. Natomiast na dolnej powiece maluję też cienką (jedną kreskę grubości pędzelka) ale na dolnej a właściwie na rzęsach nie na tej całej dolnej powiece bo będzie Ci wpływało do oka i rozmazywało się POWODZENIA