Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaaaaaaa

prosze odpowiedzcie szybko!

Polecane posty

Gość majaaaaaaa

zaczynam brac yasmin... dostałam przed chwilką okres :P a chciałabym zacząć brać tabletki o godzinie 21 zastanawiam się czy mogę wziąć ta pierwszą jutro? czy będę zabezpieczona od tej pierwszej tabletki czy jak? bo juz sama nie wiem nic ;)

Gość majaaaaaaa
może wziąć dzisiaj ta pierwszą teraz.. a jutro o 21? jak myslicie dziewczyny? pomocy :P

wez tabletke teraz a jutro wez o 21. niechodzi oto zebys brala o tej samej godzinie co do minuty, tylko po prostu wieczorem. ja biore Harmonet, czasem o 19, czasem o 21 a czasem o 23 i jakos nic mi nie jest. najwazniejsze to brac np tylko wieczorem albo tylko rano, i trzymac sie tego

mi lekarz mówiła, że trzeba pierwszego dnia jak już to nie będą takie plamienia tylko krwawienie, ale ja jestem panikara, możesz dziś pierwszą a jutro tą godzinę wcześniej możesz łyknąć drugą, albo jutro pierwszą i przez tydzień dla bezpieczeństwa się dodatkowo zabezpieczaj prezerwatywą

Gość majaaaaaaa
to ja już sama nie wiem co robić :P wezmę zaraz ta pierwszą jutro wcześniej i myślę ze bedzie wszystko ok :) a panikara też jestem okropną ;)