Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tez tak ma

kochacie sie, ale się ciągle kłócicie

Polecane posty

Gość kto tez tak ma

tez tak macie? Kłócicie się o sprawy dotyczace związku itp... ale w zasadzie to się godzicie, kochacie i uwielbiacie jeszcze bardzieju...

Gość nie jestem czlowiekiem
klotliwym

Gość kto tez tak ma
Ja też nie jestem... Ale czasem wychodza jakieś drobne sprzeczki, on np. twierdzi, że ja próbuje go zdenerwować, a tak nie ejst, padają mocniejsze słowa... Ale mimo wsyztsko kocham go i on mnie i wsyztskie nasze kłótnie nie dotyczą np. przesolonej zupy, ale naszego bytowania jako związek...

Gość tinky winky
jak jestem naprawdę wściekła na męża to go wtedy nienawidzę nie kocham

Gość kto tez tak ma
ja sie nie wściekam tak strasznie, tylko czasem mi troche przykro jest albo troche mnie wkurzy... ostatnio nie ma dnia bez sprzeczki.... a chcemy razem zamieszkac i sie zastanawiam jak to bedzie

Gość SISiprincess
kochalam Go nad zycie. klocilismy sie codziennie przez 4 lata. ale nie bylo lepiej. czasami go nienawidzilam i chcialam zeby zniknal z mojego zycia. on mial podobnie. no i od miesiaca nie jestesmy razem. tak sie nie da zyc!!!

Gość kjhagghgjhhjha
Ja swojego meza nigdy nie kochalam. Wyszlam za niego bo swoja piersza milosc mialam niespelniona, mialam swoje juz lata, chcialm miec dziecko. Dzis sie kłocimy. Nienawidze go za upokorzenia. Gdyn wiecej zarabiala dawno bym kopnela go w du/pę.

Mój związek niestety rozpadł się przez takie częste kłótnie. MIałam już tego dość:(