Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomidorowa z ryżem

dziś w dd tvn w miejskiej dzungli fajny temat, oglądajcie!

Polecane posty

i znow sie rozpeta................... :) ja nadal jestem zdania ze to dobra wola nieciezarnych. ze nie powinno wymagac sie niczego od osb nie bedacych w ciazy. Ja osobiscie przepuscilabym ciezarna. ale uwazam ze kultura wymagana jest od dwoch stron:)

no prosze! ale trzeba sie było upomnieć. od dziś sie upominam, bo ostatnio prawie zemdlalam w kolejce. tylko niech mnie tu nikt zaraz nie wyjeżdża, że mam pretensje. nie! rozumiem, że nie każdy musi zauważyć mój brzuch. grzecznie sie zacznę upominać, bo nie ukrywam, że jest coraz ciężej.

nie kumam czemu ta ciężarna prosiła wszystkich po kolei, powinna od razu podejśc do kasy bo przeciez w takiej sytuacji jest uprzywilejowana i dobra wola innych kupujących nie jest jej do niczego potrzebna. Tak samo wkurzaja mnie staruszkowie na poczcie - co im da ze ja ich przepuszczę skoro przede mna jest jeszcze tysiąc osób? Powinni byc od razu obsluzeni i po problemie. Inna sprawa czemu kobiety w zaawansowanej ciazy koniecznie musza robic hipermarketowe zakupy i to o najbardziej obleganych porach dnia ;) no ale widac hormony robią swoje :P

Hehehe.A ja byłam świadkiem scenki na poczcie... Weszła sobie cięzarna z wielkim brzuchem na poczte i mówi:\"proszę mnie przepuścic do okienka,jestem w ciazy i cięzko mi stac w tak długiej kolejce\". Na to kobieta(około 50-tki)do niej mówi:\"a co to???Ciąza od dzis to jakas choroba???\" No to ja nie wiele mysląc podeszłam do okienka i mówie do pani ktora tam pracowała,że jest tu cięzarna,ktora sie kiepsko czuje-czy moze ją obsłuzyć??Oczywiście wtedy wszyscy musięli ja przepuścić;) To było jakies 5lat temu.Nie miałam jeszcze wtedy dzieci,ale widziałam,że jest jej bardzo cięzko.

Gość tak już jest
Ludzie nie szanują siebie nawzajem, więc trudno wymagać, żeby nagle uszanowali ciężarną.

szczerze mówiąc po zachowaniu ciężarnej z DD TVN nie przyszloby mi do glowy że powinnam 1wsza wyjsc z propozycją przepuszczenia jej - chodzi mi o tą 1wszą scenę kiedy stala w kolejce cicho jak trusia. A moze by sie nawet obraziła i pomyślala ze stwierdziłam że coś z nią nie tak? Po prostu często widze w hipermarketach cięzarne stojące normalnie w kolejce... Zupelnie innym tematem jest ustępowanie miejsca otyłym w autobusie - wkurza mnie gdy jakis grubas nade mną sapie bo to chyba nie moja wina że wpierdala jakies golonki czy balerony

Gość
A czy to ze ktos sie bzykał i teraz jest w ciazy to moja wina???? Gdzie sa mezowie tych \"meczennic\"?Dlaczego pozwalaja na to by ich brzemienna zona robiła zakupy mimo złego samopoczucia? Ciearne maja wiele sił aby biegac godzinami po super i hipermarketach a nagle pod kasa im sił brakuje aby postac????Ciekawe zjawisko!

powtorka z rozrywi:) co nie net-ar? :D :D :D ja juz nie naleze do grona ciezarnych czyli kim jestem??..............

Gość
jestes!!!! tak tak! jestes.........!!!!!!!!

wszystko ladnie pieknie ale gorzej jak owa ciazarna nie ma meza i nie ma biedulki kto zastapic w zakupach.uwazam ze to czy ktos przepusci w kolejce czy nie to mswiadczy iwylacznie tylko o jego wychowaniu i kulturze osobistej.i tyle.

Gość
nie ma meza? nie ma chłopa? to jak zaszła w ciaze????????

Gość
o losie, znowu te zaciążone pancerfałsty

Gość
bleeeeee.zdegustowalam sie na mysl o tych zafyflanych babskach...fuj fuj fuj...

Gość
ano, rozne dziwadła...i jak zwykle jej zafajdany brzuchol jest najwazniejszy!!!!

Gość pomidorowaz kluskami
ryzowa jakas ty nieszczescna a gdzie twoj zapładniacz???

tepsaja wcale nie bronie kobiet w ciazy tylko podalam zwykly przyklad.nat pisala czy nie moze za nia zrobic zakupow maz wiec odpisalam ze gorzej jak go zwyczajnie nie ma. sama uwazam ze coniektore ciezarne zwyczajnie wykorzystuja swoj stan.i tez mnie to wyprowadza z rownowagi ale jestem grzeczna i tak wychowana ze zwyczajnie ustapie jej miejsce bo nic mnie to nnie kosztuje.

Gość
Wasnie Anita chodzi o to ze ciezarne wykorzystuja swoj stan Bieganie po sklepach im nie szkodzi???A stanie w kolejce tak? Ich faceci zreszta tez to wykorzystuja Po co maja sami chodzic i stac czasem w kolejce jak mozna \"posłuzyc sie\"zapłodniona zoną!!! OOOOO! tyle!