Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekunka964

serce mi sie kraja jak na to patrze...

Polecane posty

Gość opiekunka964

Moj brat od zaszwe mial dusze samotnika ,a nrzekal na caly bozy swiat ,nic mu sie nie podobalo,ma naprawde inny charakter.Ostatnio zakochal sie w dziewczynie z internetu ,gadaja ze soba na gg po meisiecu takich rozmow spojechal do niej (ona mieszkadaleko w innym miescie) uprawiali sex juz po 4 godzinach znajomosci...zdzowilo mnie to ze ta laska sie nie szanuje przeciez to jest niedopomyslenia ,jezdzi do niej 2 razy na miesiac widzieli sie juz 2 moze 3 razy razy.Nie widzialam tej laski ,miala przyjechac na swieta ale chyba nie przyjedzie bo "niby nie ma kasy" przy 3 tys zarobakch na miesiac..dziwne,i namawia mojego brata na zareczyny bo ostatnio przyszedl do mnie i pytal sie mnie ile kosztuja pierscionki zareczynowe .Dla mnie to jest nienormalnie on jest w nai wpatrzony jak w obraz jezdzi do niej a ona wydaje mi sie ze ma znia fajna zabawe nic pozatym. wiem ze to nie moje zycie i nie moge sie wtracac ale powiedzcie czy to co oni robia jest normalne.?Czy tylko ja jestem jakas przewrazliwoina ale chyba zareczyny po dwoch miesiacach znajomosci wtym miesiac internetowe to chyba przesada...

Gość opiekunka964
zapomialam dodsc ze juz planuja dzieci...hehhe

Gość kasinka83
lepiej sie w to nie wtracaj, bo twoj brat kiedys ci moze zarzucic ze sie ciebie poslcuhal i zle na tym wyszedl,a jak widzisz.. ze jest strasznie uczuciowy

Gość opiekunka964
glupi nie uczuciowy ,laska go wykorzysta jak moze