Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczkaa

Jaki sens miały te słowa?

Polecane posty

A mianowicie dziś jechałam z chłopakiem tramwajem. Stało 5 chłopaczków patrzyli się na mnie cały czas a później na niego i wychodząć jeden do drugiego nie dla psa kiełbasa popatrz na niego? Fakt że wyglądamy zupełnie inaczej on normalny facet ja ładna blondynka

Gość m5
żaden a co? próbujesz się dowartościować?

Gość Vikta
a ta co! hahahahah pieje z Ciebie.

Gość to wygląda tak
jakbyś chciała tym wpisem siebie dowartościować. i jeszcze pokazujesz to w kontraście z chłopakiem... sama sugerujesz nam odpowiedź... i wiadomo, jak sama to rozumiesz, skoro niby "nie dla psa kiełbasa", a on jest zwyczajny, a Ty ładna... to przecież widać, że wmówiłaś sobie, że oni stwierdzili, ze dla niego jesteś za ładna i teraz tutaj na forum szukasz potwierdzenia tego... marna próba dowartościowania się...

Gość i twój post też.....

Gość TO MASZ PROBLEM

Gość to wygląda tak
no chodziło mi o to, że ona sama dobrze wie, jaki sens miały te słowa... wie, że chodziło o to, że niby jest za ładna dla swojego faceta, ale szuka na tym forum potwierdzenia. liczy na to, że Wy jej to napiszecie. dlatego nie napisała tego wprost, tylko zacytowała facetów z tramwaju, a potem dodała, ze ona jest ładna a jej facet zwyczajny.

Gość FonikaZc
ja wam powiem jaki sens moja ich słowa. a wiec facet jak jest podjarany to piepszy trzy po trzy zeby jeszcze bardziej sie podniecic a przy okazji chca zrobic nam przyjemnosc tanim kitem bo jak skoncza to maja nas w dupie.... o tacy sa faceci.

albo z ciebie ekstra laska i nie jestes warta zadnego z nich albo taka zdzira, ze ty nie jestes warta ich:D:D:D

Gość hahahaahahaa
No proste! Żebyś się tak na niego nie gapiła bo i tak nie masz szans w końcu NIE DLA PSA KIEłBASA :D

Gość Christina Aguilera
hehe albo dla niego lub dla niej

Gość forumowicz96
jestem przekonany że chodziło im o twojego chłopaka a konkretnie o jego "kiełbasę" planowali najprawdopodobniek obciąć mu i dostarczyć ją psu jednego z nich, pudlowi co sie wabi Kutongeater, jednak poznali po oczach twego chłopaka że pudel się nią nie naje i zrezygnowali

pewnie byly to normalne chlopaki, a twoj chlopak jest super metroseksualny (czyt. jest gejem, tylko przy tobie udaje) no i ocenili tez ciebie, ze nie jestes warta normalnego chlopca :classic_cool:

Gość ja myślę
że mówili o twoich nogach podobnych do suchej krakowskiej

Gość Prowokejszyn namber łan
jakbys byla taka ladna, tobyc nie jezdzila tramwajami :O

do suchej krakowskiej nierozumiem? a przepraszam ładni nie mogą jeździć komunikacją miejską;/

Gość okokokok
matko, jaka glupia :D :D :D :D :D ironia, znasz takie słowo? ja nie, to masz internet, sprawdź :D

Gość asasasas
laleczka pewnie uslyszeli wasza rozmowe i stwierdzili, ze jestes niezle wykrecona... wiec popatrzyli na twojego chlopaka i dali mu rade :)

śmieszne no pewnie że tak czasem zdarzają się sutację że jeździmy tramwajem nie widzę w tym nic dziwnego