Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irki

dziewczyna którą kocham bierze ślub wkrótce OKROPNY DZIEŃ

Polecane posty

Gość Vann
To jest Twoja była dziewczyna?

Gość wyślij jej facetowi
zdjęcia które robiliście sobie podczas sexu i po ślubie :classic_cool:

Nepwno masz jekieś zdjęcia albo filmik jak się z nią pierdoliłeś. Wyślij to narzeczonemu i powiedz że była prostytutką...:D Wierz mi że pomorze ...Ostatnio zrobiła tak inna osoba i jak napisał później pomogło:DPostaram się tamten temat znaleźć...

Gość jjiiuiiiuiuyuuutt
napisz co wiecej..ona jesttwoja byla??czy jak??czemu z nia ne jeste sitd

Gość wyślij jej facetowi
no chba że to facet z doświadczeniem i bez kompleksów to go to nie ruszy :D

Gość wyślij jej facetowi
a jak ma dłuższego niż ty to przepadłeś :D

Gość nie radze tak robic
mój byly facet wyslal moje nagie foty mojemu narzeczonemu na szczescie moj narzeczony był mądrym facetem a nie jakims uposledzencem jak wiekszosc kafeteriuszy i wpierdolił tamtemu tak, ze ledwo mógł sie pozbierać :P slub sie odbył :P

Gość eeeeeeeeeeeee
bzdyra. tylko zakompleksienców ruszy z kafe ruszyłoby wszystkich facetów

Gość wyślij jej facetowi
i co wierzysz że normalni ludzie 2x lat nigdy wcześnie nie xxxx :p o śwęta naiwności

ale knujecie. ja ci radze, nie rozpieprzaj jej zycia. slub to nie zabawka. nawet jezeli ci się powiedzie w co smię wątpic, to co to będzie za związek ?! na klamstwie stworzony?! a i tak się wszystko wyda.

walniety jesteś:O nie była z Tobą szczęśliwa skoro z kimś innym bierze ślub:O myślisz, że wróci do Ciebie jak Ty właśnie rozpieprzysz jej związek?? poza tym, wg mnie gówno to da, a tylko Ty wyjdziesz na niedorajdę i debila:O

Tylko co on z tego bedzie mial jak to zrobi ...dziewczynie choc rozpadnie sie zwiazek to i tak nie masz szans po takim numerze... Jak ja kochasz to pozwol byc jej szczesliwa ...albo wyznaj jej co czujesz i ona sama zdecyduje ...Życze powodzenia............ Ps . A moze to jeszcze nie ta :-)

Gość eeeeeeeeeeeee
przeciez facet nawet gdyby był na tyle małomózgi, zeby zerwac slub- to podałby jej powód a wtedy mało tego, ze nie masz szansy na związek z nia, ale masz mocno przejebane do konca zycia juz szykuj bilet do afryki :P

Gość przecież po takiej
akcji ona już oi niego nie wróci, i będzie go miała za małego zakomleksionego sukinsyna :P PRAWIDŁOWO tact też na świecie są potrzebni, dla równowagi :P a co do seksu to jak ja mam jakieś doświadczenia to nie ruszyło bu mnie gdyby dziewczyna z którą będę "przeruchała pół afganu" :classic_cool: o ile będzie zdrowa

Najpierw rozpieprz związek 9jak najszycije) następnie powiemy co dalej. ..I napisz o tym...

ok przegram te zdjęcia z dysku na płytę abym przez przypadek nie skasował

Gość normalny facett
mnie by nie ruszyło za dobrze znam swoja wartość, zeby przejmowac sie zdjęciami małego zakompleksionego gnojka a jesli facet tej kobiety z takiego piowodu zerwie slub, to i dobrze. Przynajmniej wczesniej sie okaze, ze miała doczynienia z niedorajdą. Zrobisz jej tylko przysługę. A do ciebie i tak nie wróci. Nawet na ciebie nie splunie.

Gość Irki jesteś świnia
Nie pozdrawiam. Perła.

Tutaj kafeteriuszki przybierają meskie nicki typu prwdziwy facet .. i wygłaszają swoje poglądy...które nic wspólnego z rzeczywistością nie mają...

W mailu napiszesz że życzliwy znajomy ... a zdjęcia w internecie znalazłeś czy przez GG...ktoś Ci przysłał

Gość normalny facett
ja chcesz wysyłaj zdjęcia :D zobaczymy jak podziękujesz swojemu mądremu doradcy :P

Gość ciekawe...
skąd zna maila tamtego kolesia no ale to juz szcegół, i tak to jedna wielka sciama :P