Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba cos nie tak

tabletki anty a ciaza

Polecane posty

Gość chyba cos nie tak

mam pytanie do pan ktore zaszly w ciaze podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych. Czy normalnie dostawalyscie okres? Po jakim czasie sie zorientowalyscie ze jednak cos jest nie tak i ze to moze byc ciaza?? no i czy test ciazowy w takm wypadku mowi prawde jak sie go zrobi?? Czy przypadkiem tabletki jakos nie zfalszuja wyniku?? Dziekuje za wszelkie odpowiedzi.

nie zabardzo ci moze pomoge nie mniej jednak znam jedna osobe ktora biorac tabletki zaszla i dzis ma pieknego zdrowego dzidziusia. polecam test na krew zeby miec 100%pewnosci ze to ciaza..oczywiscie jesli wyjdzie ci ze jestes to i tak musisz pojsc do lekarza zeby potwierdzil ale najlepiej dopiero w 6-8 tyg. tabletki, zaburzenia hormonalne zawsze moga ale nie musza zataic wynik. czasem powoduja wytwarzanie sie hormonu typowego dla kobiet w ciazy tego co wytwarza lozysko...

witam ja jestem takim przypoadkiem bralam tabletki i zaszlam w ciaze, 3 m-ce nie mialam kresu, test ciazowy wyszedl z wynikiem 100% mam teraz pieknego synka ktory ma juz 19 miesiecy i jestem szczesliwa

Gość ja zaszłam
po tabletce postinor

Gość prosbba
czyli co? podczas brania tabl, jak teraz mam robic test co miesiac, czy aby nie jestem w cizazy bo po to je biore zeby nie byc, szczerze to podczas 7 lat brania nie przeszło mi przez mysl zeby robic test , ze moge byc w ciazy a to pech tak wpasc sobie i nic nie wiedziec....wow