Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telefonistkaa

Dlaczego moj chłopak nie odbiera telefonu??

Polecane posty

Gość Telefonistkaa

Dzwonie do niego z zastrzezonego numeru a on nie odbiera! Czyzby byl na randce, i nie chce aby mu przeskzadzano??

- nie słyszy - nie moze - siedzi w lazience/prowadzi samochod - zgubił telefon - seksi sie z kims i nie moze :P

Gość Telefonistkaa
moze nie chce. prowadzi konwersacje z piekna kobieta! ?????????????????????????????

Gość Telefonistkaa
hihihi, wlasnie próbuje to zrobic..hhihihih troche to dziwne, bo on na sekunde nie rozsataje sie ze swoim telefonem

Gość Płaczuś
a może jakaś inna wydzwania do Niego też z zastrzezonego telefonu i dlatego nie odbiera !

Gość zarazwybuchnę
Z autopsji....jak cos kombinuje raczej odbierzem zebys nie miałą podejrzen:-), wiec spokojnie, pewnie zostawił tel w samochodzie.:-)

Gość Telefonistkaa
hehehe nie mogl go zostwic w samochodzie, bo sie z nim nie rozsatje ani na sekunde Nie moge zadzwonic ze swojego bo mnie wyczerpal sie limit... On chyba naprawde spedza wieczór z fajna laska!

Gość Telefonistkaa
pozatym on wie zapewne ze to ja, bo nieraz dzwonilam z zastrzezonego,

Gość gość
Moja żona jak ma randkę to nie odbiera! Bo nie słyszy .Ale dziwne smsa zawsze usłyszy i odpisze!!! Jesli odbierze tel. to zawsze mówi ze jest w łazience , i oczywiście nie słyszała wcześniejszych telefonów !!

Gość gość
00:29 - fajna żona :D no ale cóż też ostatnio taką poznałem na dyskotece, nie dość że ma dzieci to jeszcze zagaduje i uwaga rozwodzi się z mężem :D hihi szuka pocieszenia, ja uciekłem bo mam dziewczynę poza tym coś mi tu ściemą śmierdziało. Oczywiście pocztą pantoflową dowiedziałem się że to ściema męża ma i rozwodzi się od paru lat z nim hahaha, zawsze jak idzie na dyskotekę to się rozwodzi hahahaha :D.

Gość gość
Pewnie się dowiedział czegoś o tobie i ma cię w d***e

Gość gość
Też nie odbieram jak zastrzeżony

Gość gość
Ja też nie. Jak ktoś coś ode mnie chce, to chcę znać jego numer, skoro on ma mój i po coś dzwoni.