Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dwa donuty pączek tak

Gdyby nie czynsz i fajki

Polecane posty

9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Nie cytuj mi bzdur twojego chłopaka AI, ja potrafię liczyć na poziomie podstawówki. Najgorsze, że zamknięcie się w świecie urojeń i swojego w tej chwili już alter ego w postaci tego chata (generuje ci odpowiedzi, których oczekujesz i na jakie go naprowadzasz) prowadzi cię prosto na ulicę. Nawet szczerze mówiąc RC ci nie pomaga, udając w tych rozmowach z tobą, że jesteś normalny, a to, co piszesz o swoich finansach, ma jakikolwiek sens. 

Odpíerdol się 

Masz swoje ograniczenia ja nie mam ograniczeń 

Umiem giełdzie i wykorzystam momencie czy to się ci podoba czy nie 

• Like 1
  • Haha 1

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Odpíerdol się 

Masz swoje ograniczenia ja nie mam ograniczeń 

Umiem giełdzie i wykorzystam momencie czy to się ci podoba czy nie 

Uświadom sobie, że agresor włączył ci się, bo tknęłam twojego systemu urojeń, a twoja psychika będzie go bronić. Masz urojenia wielkościowe i szereg innych. 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

W Rymcym jest strach brak wiedzy niech tyra nie jest wyznacznikiem niczego 

Może doradzić kartę graficzną to wszystko 

RC jest normalnym człowiekiem, a rozmawia z człowiekiem chorym czyli tobą, w sposób, który jednak utwierdza cię w przekonaniu o normalności. To nie jest dobre dla ciebie. 

Edytowano przez baba jędza wołać księdza

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Uświadom sobie, że agresor włączył ci się, bo tknęłam twojego systemu urojeń, a twoja psychika będzie go bronić. Masz urojenia wielkościowe i szereg innych. 

Może dlatego że przez takie gadanie w 2022 straciłem pieniądze zamiast zyskać 2mln

Projektujecie na mnie swoje ograniczenia 

I gdzie spadnie do 0? NVidie urosła 10x ale mnie nastraszyli mi brakło asertywności hormony miłości brak czasu matka w tle wszystko się złożyło na katastrofie 

Pytam gdzie jest wasza wycena nVidie warta 0$ stracisz wszystko wyjdz teraz sprzedaj póki jeszcze masz

Nie mieliście racji ale posluchalem zestresowany 

1 minutę temu, baba jędza wołać księdza napisał:

RC jest normalnym człowiekiem, a rozmawia z człowiekiem chorym czyli tobą, w sposób, który jednak utwierdza cię w przekonaniu o normalności. To nie jest dobre dla ciebie. 

Matkuj swojemu staremu eot

ja wierze lezakowi, bo tez przez glupie decyzje, glownie przez to ze bylem najeebany albo naćpany wiele stracilem w tym zyciu.

tez trzeba zyc dalej.

Gdyby Leżak był kobietą to wystarczy, że by sobie znalazł bogatego starszego pana. A że urodził się chłopem to ciuła jak może.

Ogranicza cię prosta matematyka. Napisałam ci jedynie, że zarabiając ok. 10 tys rocznie na płytach, nie mogłeś nawet przeżyć głodowo, a co dopiero kupić cokolwiek innego, więc musiałeś naruszać sukcesywnie inne zasoby (a jedyne, które masz, to te pieniądze za ziemię plus jakieś grosze, które ci zostały po okradaniu matki latami). Zareagowałeś na to agresją, bo urojenia nie lubią, gdy się je konfrontuje. 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Matkuj swojemu staremu eot

No on tego nie potrzebuje akurat. Ja ci nie matkuję, mnie jest obojętne, czy wylądujesz na ulicy, ale piszesz od lat tu codziennie swoje omamy finansowe, więc chyba liczysz się z tym, że raz na jakiś czas zostaniesz skonfrontowany i wtedy polegniesz. 

4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Może dlatego że przez takie gadanie w 2022 straciłem pieniądze zamiast zyskać 2mln

I gdzie spadnie do 0? NVidie urosła 10x ale mnie nastraszyli mi brakło asertywności hormony miłości brak czasu matka w tle wszystko się złożyło na katastrofie 

Pytam gdzie jest wasza wycena nVidie warta 0$ stracisz wszystko wyjdz teraz sprzedaj póki jeszcze masz

Nie mieliście racji ale posluchalem zestresowany 

Tak to każdy może se fantazjować ze nie zdobył milionów bo coś tam. Jeśli ktoś się nie urodził bogaty i go stać na biznesy albo nie wygrał to musi na taki hajs zapjerdalac mocno a ty myślisz że zainwestujesz tysiac w jakimś bitkojnie czy whateva i nagle przyjdą miliony xD widać jak się znasz ma biznesach

ja chcialbym byc adminem serweru i robic swoje stronki internetowe, a nie chce mi sie siedziec przed komputerem lub uczyc sie ehh bo wole zycie tracic na jakies internety czy gry faak

8 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Tak to każdy może se fantazjować ze nie zdobył milionów bo coś tam. Jeśli ktoś się nie urodził bogaty i go stać na biznesy albo nie wygrał to musi na taki hajs zapjerdalac mocno a ty myślisz że zainwestujesz tysiac w jakimś bitkojnie czy whateva i nagle przyjdą miliony xD widać jak się znasz ma biznesach

Skończ bo byłaś jednom z osób przez które zrezygnowałem z pozycji nVidie all in.

6 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

No i nawet, gdybyś "umiał giełdzie", to nie będziesz miał z czym na nią wejść. 

Jeszcze się zdziwisz jakie mam fanty w zanadrzu 

Skończ bo byłaś jednom z osób przez które zrezygnowałem z pozycji nVidie all in.

Ty się dobrze nie czujesz od dawna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować