Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośnik minionego

ile aniołów zmieści się na główce od szpilki

Polecane posty

Gość miłośnik minionego

zadawali sobie takie pytanie ludzie Średniowiecza, obecnie zaś ludzie pytają ile penisów zmieści się naraz w cipce. W Średniowieczu debatowano nad płciowością aniołów teraz debatujemy nad płciowośćią zboczeńców różnej maści. Dawniej scigano się w tym ilu pogan można ściąć jednym cięciem miecza teraz zaś kobiety ścigają się w tym ilu facetów mogą zaliczyć w ciągu 8 godzin - rekordzistka przekroczyła 800. I taka jest właśnie różnica pomiedzy tym co było i tym co jest w dziedzinie moralności. Wstyd mi za obecne czasy i obecnych ludzi.

Gość laptopiarz
kobiety zawsze zaniżały ogólny poziom moralności ludzkości !

Gość eugeniusz h.
u kobiet nie ma zrozumienia dla prawdziwej duchowości. Jedyne co do nich przemawia to dreszcz orgazmu. Nawet mistyczki kojarzyły uniesienie religijne z erotycznym. Fuj, po prostu fuj. I one chcą być kapłankami ... Wyobrażacie sobie kapłankę, która ma ma dziecko z każdym co przystojniejszym parafianinem, a jak nie dziecko to orgazm.

Gość nber
obecne kobiety nie mają wrażliwego umysłu..Chcą albo sie pierdolic albo im milosc w głowie i to ich zasłepia ..Zyją jak lemmingi ,nie dąża do czystosci tylko komsumpcji..Sa spugowaciała i nieczyste ,a przez to aseksualne dla męskiego rodu ,ktory szuka czystosci nie tylko fizycznej ,ale i umysłowej..

Gość nber
kobiety mogą wyglądać jak anioły ,ale nigdy nimi nie będą bo mają w mozgach szatańskie nasienie ..Tylko rozpusta im w głowie

Gość nber
zamiast zatrzymac sie to ida zaslepione jak szare masy w kierunku jak to przyjąc swiatła ,ktore je zwodzi.. Wolą imprezować ,malować sie wywijac sie i isc ku swemu splugowaciałemu instynktowi..

Gość antifeminist man
ideałem kobiety w opinii feministek jest bezodna królica, a wiec istota spółkująca nieustannie i nie proliferujaća się w ogóle. Feministi są chore i szerzą swoją chorobę wśróð resztek jako tako zbliżónych do normy kobiet. Feminizm powinien być zakazany jako zbrodnicza ideologia. Podobnie jak nazizm i komunizm.

Gość antifeminist man
bezodna = bezpłodna

Gość golonkos
Hela z naszej klasy wsakakuje na wszystko co wystaje

Gość Cezar Septymiusz
Nad moralnością kobiet ubolewano już w starożytnośći. W średniowieczu nawet dziewice nie były nietknięte, a obecnie jak u małp spólkują już ledwo miesiączkujące, Widać, że problem cnoty kobiecej był problemem nieomal odwiecznym.

Gość nber
kobiety pełzają i plują jadem same sąpodobne do jaszczurek ..Agresywne i plugawe..

Gość kilmicia
ja jestem aniołkiem ... z ikrą

Gość jak ty jestes aniolem to ja
jestem oranguranem

Gość Rany
Zwariowaliście na tym topiku! Kobieta.

Gość odezwal sie mezczyzna
swietoszek. ja bym rozumiala caly ten wrzask jakbysmy same ze soba tylko grzeszyly, ale niestety kotku do tego tanga trzeba dwojga. i prosze odpusc sobie historie o balamuceniu tez kobieta

Gość Usako
Hahahahaha. Nie mogę, wymiękłam po przeczytaniu tej całej nagonki. Hej umoralniacze, kobiety was tak bardzo skrzywdziły? Śmieszne.

Gość chidraulik
naprawianie rur byłoby nie do zniesienie gdyby nie nie-dziewice ludzkie. One czyni ą każdą czynność przyjemniejszą. Tak, że nie mam nic przeciwko iich zarobaczywionym duszyczkom ... czy one w ogóle mają jakąś duszę ? Nieważne, mają dziurkę.

Gość the_real_princess_SiSi
mi tez wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kobitki to nie anioły
tylko diabły wcielone

Gość młaaaaaaaaaa
do autora: w Twoich wypowiedziach zauważyć da się gniew, słabość, niepewność, bojaźń, pogardę. czy te cechy utrzymują się u Ciebie z okresu dzieciństwa, czy też są nabyte? a zresztą, w obu wypadkach można je leczyć :P

\"Dawniej scigano się w tym ilu pogan można ściąć jednym cięciem miecza teraz zaś kobiety ścigają się w tym ilu facetów mogą zaliczyć w ciągu 8 godzin - rekordzistka przekroczyła 800. I taka jest właśnie różnica pomiedzy tym co było i tym co jest w dziedzinie moralności. Wstyd mi za obecne czasy i obecnych ludzi.\" Autorze. Przeczytaj sobie jeszcze raz to, co napisałeś. Czy naprawdę jesteś takim moralnym debilem?! Mordercy są etycznie lepsi od puszczalskich??????????????????????????????????????????

Gość tematycznyj
od kiedy to obrońca wiary jest mordercą, debilio ? Co według ciebie Longinus Podbipięta to morderca ? Babom to od tego seksu całkiem się w głowach miesza podobnie jak zboczeńcom.