Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czasem ateisci sa bardziej ludzcy niz katolicy..

Polecane posty

zegnam dzieciaku :) musisz sie jeszcze duzo pouczyc jesli twoje posty maja dotyczyc nie tylko szczegolow anatomicznych hehehehe dobrej nocy i pilnie ucz sie w szkole to dojdziesz do czegos moze :]

Gość czytam ten topik od początku
I zastanawia mnie, jak bardzo dziecinni są ci dwaj goście którzy jakoś nie potrafili sobie odpuścić. Moje dzieci mają podobnie - kiedy się o coś pokłócą (np. kto ma się bawić najnowszym misiem) to nawet kiedy "zarzadzę" koniec sporu to pokazują sobie nawzajem języki za plecami. Nawet myślałam, że to one się tu popisują, ale po pierwsze - nie mają dostępu do kompa, a po drugie - mają 3 i 5 lat i jeszcze za bardzo się nie wyznają na pisaniu :-)

O, widzę że pokazywanie języka za plecami trwa :-) No dobra, tak tylko wtrąciłam. Dobranoc wszystkim (bo nowości o katolikach i ateistach to już na tym topiku chyba nie zobaczę).

a ty nie lubisz czasem sie powyglupiac :) ? ja tam z dzieckiem sobie pozartowac lubie i kiedy na kafe mam te mozliwosc to korzystam :) moze sie bachorek nauczyc czegos tutaj zamiast pisac o glupotach tylko paaa :)

Oj, musi być Twoje na wierzchu, co? Zupełnie jak moja 3-letnia Ola :D Pa. P. S. Nie szkoda Ci czasu?

No i moje na wierzchu!!!! :D :D Mam ostatnie słowo!! Zaraz się tu odezwie ten gość \"erystyka\" czy jaki tam sobie kolejny nick wymyśli (że niby to nie on) - bo NIE WYTRZYMA żeby nie mieć ostatniego słowa! Jest palantem, przewidywalnym jak sraka po śliwkach!!! Nie potrafi się wypisać z tej debilnej gry, w którą wpadł po uszy! odliczamy minuty - uwaga... start! :D :D :D O co zakład, że pogrąży się jeszcze bardziej? Halooo!!! Czekamy!!!!! :-) 👄

a mnie zaciekawila wypowiedz eugeniusz :) eugeniuszu, jezeli jeszcze tu jestes to rozwin swoja wypowiedz jesli mozesz ;)

Gość _kobra
a co ma wiara do bycia ludzkim?? to kwestia moralności, a nie wiary...

troche pozno pisze ale lepiej pozno niz wcale... ;) skoro dzielisz w ten sposob (przynajmniej teoretycznie): katolicy dobrzy (w sumie powinno byc ogolnie wierzacy), ateisci zli... a agnostycy?? gdzie ich (nas) umiescisz??

ps. a\'propos tematu: czasem sa ludzcy? raczej stwierdzilabym, ze zazwyczaj...

Gość jkuh
tego "czego" nie powinno być.

Gość gość
Wierzący spełniający wymagania swojej religii są często bez serca, katolicy, muzułmanie, żydzi itd. Religia daje poczucie mocy. Mają przekonanie, że Bóg jest po ich stronie, więc mogą krzywdzić innych.