Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czasem ateisci sa bardziej ludzcy niz katolicy..

Polecane posty

Gość bez komentarza...
17.12] 20:06 10 letnie dziecko Odpierdol się od mojego życia duchowego za to to jest wypowiedź na poziomie...

Gość generalizowanie to
ale za to po polskiemu napisana hehehehe poprawnie

Gość 10 letnie dziecko
"wobec takiego chama ciezko zachowac kulture" - albo się kulturę ma, albo się jej nie ma. Stosowanie zasad kultury wybiórczo to tak jak twierdzenie "nie jestem kurwą, bo za pieniądze chodzę tylko w czwartki i piątki, a w pozostałe dni daję za darmo i tylko mężowi" "a ja tylko nie dbam o gramatycznosc wypowiedzi" - co to jest gramatyczność? " widac sie przliczylem i muysze wolniej pisac na klaiwaturze" - tak, dużo wolniej :D :D

Gość generalizowanie to
Ty wybitnie tej kultury nie masz 10 letnie ;) i nic tego nie usprawiedliwia nawet to ze dotknelo cie to ze nie masz zycia duchowego biedactwo hehehe

Gość 10 letnie dziecko
Pogrążasz się, chłopie :D :D

Gość generalizowanie to
na szczescie sa tu jeszcze ludzie ktorzy maja cos wiecej do powiedzenia niz cytaty ze slownika poprawnej polszczyzny ;)

Gość 10 letnie dziecko
Coraz bardziej :D :D :D 🖐️

Gość Gramatyczność
* gramatyka 1. «zbiór reguł opisujących system języka» 2. «dział językoznawstwa obejmujący morfologię i składnię» 3. «lekcja w szkole mająca za przedmiot właściwości gramatyczne jakiegoś języka» • gramatyczny • gramatycznie •GRAMATYCZNOŚĆ • gramatyk • gramatyczka cytat ze słownika języka polskiego

Gość generalizowanie to
oo wydawalo mi sie ze to ty nie masz nic do powiedzenia skarbie :) poza wytykaniem bledow heheheh a tyen tekst z pograzaniem to daruj sobie :) podstawy erystyki takie to w przedszkolu niuniu :)

Gość generalizowanie to
10 letnie stosuje chwyty z poradnika malego manipulanta hehehee :) moze cos bardziej blyskotliwego pokaz ;)

Gość 10 letnie dziecko
[ikonka 10-letniego dziscka turlającego się po podłodze ze śmiechu] erystyka... co to? (trudny wyraz, nie znam)

Gość generalizowanie to
nic dziwnego...w przedszkolu moze o tym nie mowia ale podstawy masz opanowane heheheh

Gość 10 letnie dziecko
Mogę Ci pokazać mojego małego fiutka bez zarostu łonowego (lubisz to?). Lepiej wytłumacz co to "erystyka" :O

Gość generalizowanie to
pograzasz sie ignorancie hehhh :P

Gość 10 letnie dziecko
Chyba sam nie wiesz - gdybyś wiedział tobyś wytłumaczył. Tylko własnymi słowami proszę - cytat z Wikipedii to i ja umiem wkleić; chodzi mi o wytłumaczenie tak, żebym zrozumiał, bo w Wiki za trudne.

Gość Cezar Septymiusz
pocieszajcie się dziwki wredne żeście lepsze od katoliczek ale prawda jest taka, że wasze miejsce jest wśród wieprzków w gnojówce.

Gość generalizowanie to
skoro na wiki za trudne biedactwo dla ciebie to ja nie pomoge hehehhe ale podstawy masz juz...czasem sa te chwyty skuteczne nawet ktore stosujesz na tych bardziej nieswiadomych dyskutantow :) ale mysle ze w twoim otoczeniu beda jak znalazl jutro w szkole mozesz wyprobowac na pani od polskiego :)

Gość 10 letnie dziecko
No i dupa zbita - jak cytat z Wikipedii nie, to nie będzie wytłumaczenia? :D :D 🖐️ Pozdrawiam, wystarczy mi rozrywki na dzisiejszy wieczór.

Gość generalizowanie to
nie tlumacze ludziom tak glupim jak try bo za dlugo schodzi jak wiem z dosiwadczenia ;) a poza tym zauwaz ze o znajomosci terminu moze swidczyc uzycie go w prawidlowym kontekscie...o matko ale trudne sformulowanie :] przepisz i jutro w szkole daj pani od polskiego to ci wytlumaczy :) i ja dziekuje za rozrywke :) bedzie mi sie spalo przyjemniej po porcji smiechu :P

Gość generalizowanie to
Sluchaj gnojku, jestes beznadziejny i to widac z adaleka wiec odpusc sobie te beznadziejne teksty - idz sie bawic do piaskownicy tam twoje miejsce

Gość generalizowanie to
A teraz ide zwalic konia w przepocona skarpetke mojego starszego brata Zenona :classic_cool:

No to pięknie :) I dyskusja o katolikach i ateistach zmieniła się w spory językowe. Cóż...

Gość generalizowanie to_oryginal
ooo widze ze komus nerwy puscily juz hehehehe :) tak to jest :) kiedy dzieci siedza na forum i probuja udawac cwaniakow :)

Gość generalizowanie to.
Puscily mi zwieracze, i to chyba jakies 25 minut temu, ale dopiero teraz zauwazylem :O

widze ze sie podoba moj nick dzieciaczkowi :) nie bylem do niego przywiazany ale pewnie uwazasz ze pod moim nickiem troche inteligencji zyskasz hehehehe :)