Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka84

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość kamilka84

no wlasnie, byl stosunek bez zabezpieczenia ,potem wytrysk za zewnatrz czy jest ryzyko zajscia w ciaze?

ja robiłam tak przez 3 lata i nie zaszłam ;) ale jakaś szansa zawsze jest :P

Gość
to jak dasz na imię swojemu dzidziusiowi? :O

Gość kamilka84
ja tez robie tak od roku no a teraz cos podejrzanie duze piersi mi sie zrobily i takie twarde

psychopatka ---> hehe niekoniecznie musiała zajść :P :P ja jakoś przez 3 lata nie zaszłam i wiele moich kolezanek tez nie :P nie każdy facet ma plemniki w płynie ejakulacyjnym to po pierwsze a po drugie nawet jak ma plemniki to zwykle jest ich za mało i sa za słabe (podobno w tym płynie nie ma plemników klasy A) a po trzecie w ciąże się tak łatwo nie zachodzi :P ale nie wiem skąd to powiększenie piersi ;)

Gość a ja po
seksie analnym zaszłam w ciaze, po kilku godzinach urodziłam brązowego wcześniaka.

Gość czy wy chcecie facetów
wykończyc?się nerwicy nabawią!!!

KOMI ---> wiesz tutaj połowa dziewczyn po pettingu bez wytrysku boi się , że zaszła w ciąże więc ta połowa i tak tego do wiadomości nie przyjmie :P a 1/3 bierze tabletki anty, używa gumek i tez niektóre panikują czy aby nie doszło do zaplodnienia ;) ;) :O no comment :D

ale jaka nerwica, ja z moim narzeczonym stosuje to metode od dobrych paru lat i on nerwicy nie ma. Jak sie go spytalam czy to wplywa jakos na niego powiedzail ze absolutnie nie!!!!!!

Gość czy wy chcecie facetów
teoria a czy ty jestes aby płodna? :O:Onie sadzę... lub twój chłop ma wiatr w jajkach...

do \"czy wy chcecie facetów\" ---> moj akurat sam taki sposób zaproponował i nigdy nie zdarzyło się żeby nie zdążył wyciągnąc penisa przed wytryskiem a żadnych nerwowych ruchów nigdy przy tym nie miał :P chyba, że Ty o krótkodystansowcach mówisz, którzy dochodza po 2 minutach i sami nawet nie wiedzą, że już się zbliża wytrysk :P :P :P

wiesz jak jest teoria malo doswiadczenia i gadaja bzdury...ja wiem ze ta metoda nie jest w 100% skuteczna ale ktora jest? Nie badzmy smieszni!!!

Gość
no ludzie, ale to nie jest żadna antykoncepcja, to nawet ja to wiem :O mnie to by się w ogóle odechciało seksu, jakbym się tak miała bez zabezpieczenia kochać :O

Gość moja koleżanka zaszła
w ten sposób. dokonała aborcji.

do \"czy wy chcecie facetów\" ---> badań na płodność nie przeprowadzałam ale dlaczego mam od razu zakładać, ze niepłodna jestem ?? :P weź sobie lepiej poczytaj na czym polega zapłodnienie oraz co to jest i co zawiera płyn ejakulacyjny :P ale domyślam się, ze Ty z tych co tabletki anty, globulki dopochwowe i gumki naraz używasz i żal Ci dupę ściska, że inne potrafią korzystac z seksu bez stresu i bez rozkminiania co miesiąc , że pewnie zaszłam w ciąże bo facet mial wytrysk, ja miałam na sobie majtki ale mimo to zaszłam na 100 % :O :O :O :O

Gość zero komfortu psychicznego
ps preejakulat zawiera plemniki.

Gość zero komfortu psychicznego
z narzeczonym albo z mężem można ryzykować, ale z przypadkowo poznanym facetem absolutnie nie. i to nie tylko ze względu na niechciane dzieci.

Prawda jest taka ze zadna metoda nie daje ci 100% pewnosci i tak zawsze bedzie. Moja mam zaszla w ciaze w trakcie stosowania spirali, moja kolezanka w trakcie stosowania tabsow a jeszcze jedna gumki. Wiec dziewczny puki co ta metoda nie jest taka zla bo wytrysku nie w tobie. Nie ma spermy nie ma ciazy

Teoria teorią, a rzeczywistość swoje. Posprawdzaj wskaźniki Pearla :) A tak na marginesie: 25-30% par nie \"dorobi\" się w sposób naturalny potomka :-O Ludzka głupota i zadufanie w sobie nie ma granic :(

psychopatka ---> owszem nie jest ale nie każda , która to stosuje zachodzi w ciąże no prosze Cię nie bądź śmieszna gdyby tak było to co druga laska w ciąże by zachodziła :P a znam wiele dziewczyn, które tak robiły a potem zachodziły w ciąże kiedy się zdecydowały więc też bez sensu jak ktoś pisze, ze na pewno jestem bezplodna :P to od faceta zależy, niektórzy nie potrafią się kontrolować i wydaje im się, ze wiedzą kiedy bedzie u nich wytrysk i ze na pewno zdążą wyjąc penisa a potem się okazuje , ze nie zdążyli :P a i jeszcze jedno : mój facet wyciągał zawsze kilka sekund przed i konczylam mu ręka lub ustami a nie , ze wyciagal i już mu tryskało :P poza tym mi absolutnie taka metoda nie przeszkadzala ani nie stresowała

a tam ktoś o płodności pisał-ja mam juz dziecko-wiec to nie jest tak że ktoś nie jest płodny...itd.

jest szansa bo podczas stosunku wydzielane są płyny przedejakulacyjne w ktorych tez są plemniki.