Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriletynka

Bol przy wejsciu do pochwy

Polecane posty

Gość kriletynka

Mam takie pytanie.....zawsze podczas stosunku odczuwam ból przy wejściu do pochwy...czasem jest bardzo silny....później już jest wsyztko w porzadku...nie jest to problem z suchością pochwy....co to może oznaczać, sama nie wiem, czy tak jest zawsze???? Dziewczyny proszę o rade....czy zawsze najpierw musi boleć?

jak na moje oko to tez jesteś za mało podniecona lub poprostu trochę sie rozluźnij.Można obyć się bez bólu-zaopatrz się w żel w aptece,koszt mały a i przyjemność pójźniej jest

Gość MAM TEN SAM PROBLEM
dziewczyny to nie zawsze musi chodzic o podniecenie... Zazwyczaj podczas gry wstępnej mąż doprowadza mnie do orgazmu językiem, jestem porządnie mokra a mimo to zawsze na poczatku pojawia sie bol ktory przechodzi jak tylko zaczynam sie kochac. poźniej mogę już zmieniać pozycje dowoli i bólu nie czuję. Jeśli chodzi o mnie to przyczyną jest prawdopodobnie rozmiar penisa mojego męża ;-) Do tego jeszcze dochodzi brak rozluźnienia... Ale jak tu się rozluźnić kiedy masz zakodowane że "będzie boleć"... ;-)

Gość kriletynka
ja tez jestem naprawde wystarczajac podniecona, a jednak bol jest zawsze na poczatku, gdy uda sie wlozyc czlonek pozniej jest juz w porzadku, mozna zmiwniac pozycje i nie boli....ale na poczatku sa problemy...

Gość pomyslu nie mam
Uffff.... a myślałam, ze tylko ja tak mam:)

Ja również odczuwam ból podczas gdy mój chłopak wchodzi we mnie, myślałam że jest to spowodowane tym, że współżyjemy ze sobą krótko. Nie w każdej pozycji możemy zaczynać, tak naprawdę możemy zaczynać tylko w jednej pozycji ale później możemy zminiać pozycje do woli, ból mija po kilku sekundach.

Gość klakierrr
ja mam podobny prolem.. nie wiem czy to normalne:/ jak Go obejmuje nogami to wtedy mnie gardzo boli.. co to moze byc?? odpowizdcie plizz

Gość umierasz już nie ma ratunku
połóż się do łóżka i czekaj na dalsze pchnięcia :P

Gość new_one
A nie macie jakiś nadżerdek? Czy to ból taki piekący czy taki mięśniowy? Mnie skolei boli jak mój mężczyzna za mocno pchnie, też tak bywa u was?

W moim przypadku ból jest tylko na początku przez kilka sekund, później mija i nie boli już w ogóle. Mnie wydaje się że albo podświadomie napinam mięśnie albo moja pochwa musi przyzwyczaić się do penisa mojego chłopaka, ponieważ po kilku ruchach jest ok, ból mija całkowicie.

Gość klakierrr
taki jakbys miala siniaka i ktos by w niego Cie ... uderzal..dobre slowo? :) wiec chyba miesniowy. nadzerki nie mam. niedawno robilam cyto- czysciutko

Gość new_one
no to wygląda na to, że trzeba się rozluźnić... tylko w moim przypadku nie że ból, ale jak się TYLKO prezerwtywy używa to ciężko się rozluźnić

Gość smaczny kes
luiza mam tak samo jak wchodzi i z 2 pierwsze ruchy potem jest dobrze, i wtedy mnie boli jak nei kochamy sie dluzej np z tydzien, u mnie to nie jest kwestie rozluzienia tylko chyba miesni w pochwie ktore musza sie przyzwyczaic do czegos wiekszego

Gość ana1711
hej,mam to samo...tyle że u mnie zaczęło się to niedawno, jeżeli chodziesz na basen to uważaj łatwo złapać "coś" i potem boli... pozdrawiam

mi sie wydaje ze to kwestia napiecia jet:) tez tak kiedys mialam do czasu gdy... pewnej nocy spal u mnie moj facet bylo milo i przyjemnie ale okazalo sie z emoj facet nie ma gumek i lipa:| w sumie mialam dni nieplodne ale nigdy nic nie wiadomo. bylam wystarczajaco nawilzona i mialam duza ochote na sex no ale bez zabezpiecznia nie chcialm. zaczelam juz przysypiac powoli gdy poczulam ze facet we mnei wchodzi i nie czulam po raz pierwszy bolu;) i od tego czasu juz jest oki i nic nie boli gdy moj boy we mnie wchodzi:)