Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona Marta

od stycznia 2007 prawie wszystko podrożeje a pensje stoja w miejscu!

Polecane posty

Gość wkurzona Marta

mam dosc tego kraju!!! jak tu normalnie zyć! nie da sie poprostu:-(

Gość wkurzona Marta
i jeszcze jedno niektorzy mowia ze u nas zycie jest w miare tanie nie to co na zachodzie a wlasnie ze g...prawda bo na zachodzie moze i sa wyzsze ceny ale tez znacznie wyzsze zarobki wiec ludzi stac na wiecej a u nas wielu musi wybierac czy w tym miesiacu kupic sobie buty czy sweter bo nie ma na jedno i drugie

no akurat ja podwyżkę dostałam (służba zdrowia) ale i tak muszę się zastanawiać, czy kupić buty, czy sweter... a i tak w końcu kupuję kolejnego chabyzia na parapet :)

niby wszystkim kasy brakuje... ale ja musiałam w sobotę robić zakupy w nocy, bo za dnia nie dało się nawet samochodu zaparkować... ze sklepu wróciłam 24.10, paranoja, ale przynajmniej normalnie kupiłam chleb i całą resztę, jak co tydzień

Gość ghhghg
ja zarabiam 6 tys złotych także mam to gdzieś

Gość wkurzoma Marta
na co tu sie nastawiac optymistycznie? pewno bedzie coraz gorzej w tym nienormalnym kraju za niedlugo wyprzedzi nas nawet Ukraina

Myrevin, mój też jest trochę nie mój, trochę M. i trochę banku, no ale jest... i setki innych tez były w dzień na parkingu, jesli nie tysiące.... nie wiem, bo parking przed Tesco/Obi wielki jest Nie wiem, jak za tydzień zrobię zakupy, pewnie też w nocy...może w piątek?

te rozszerzone lub zwezone zrenice w zaleznosci od sytuacji, te zacisniete piesci i przeklenstwa padajace z ust ... wychodzi z nas zwierzeca natura\" ze mnie takie cos wychodzi ZAWSZE kiedy jestem w superhipermegamarkecie :O

Gość ghhghg
JakUmreToPochowajcieMnieNaBrzuchuAbyKazdyMoglMnieWdupePocalowac

Gość wkurzona Marta
wy jestescie nienormalni bo ja o podwyzkach pisze a wy o rozszerzajacych sie zrenicach,amokach i innych pierdołach piszecie

Gość charyzmatyczna
Ewa33 ty zastanawiasz is eczykupic buty czy sweter, a ja zastanawiam się czy kupic chleb czy zapłacić prąd. Buty i ubrania mam sprzed 5 lat.

buty, te akurat, które mam w tym momencie na nogach, to mają co najmniej... 7 lat i wcale nie narzekam, bo są bardzo dobre i pewnie jeszcze następne 7 lat w nich pochodzę ubrania też kupuję od kilku lat na bazarze/targu, bo na sklepowe mnie nie stać i nie płaczę z tego powodu i nie uważam, że mi się jakaś wielka krzywda dzieje już tak nie narzekajcie, że wszystkim sie krzywda dzieje, bo nie ma co roku nowych butów czy swetra co m-c co za naród kwęczący wiecznie!