Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pus

Dlaczego kobiety wybierają tych innych ....

Polecane posty

:) takie cytowanie to sie nazywa manipulacja medialna, kilka zdan wyrwanych z kontekstu i polaczonych w formie pasujacej osobie sklejajacej :) co dalo dokladnie odwrotne znaczenie skoro nie lubisz cytowac to moze jest dla tego jakis powod ;) i zatrzymaj ta mysl ... na zawsze \'zaraz wybuchne\' :) czy mozna kogos kochac i go krzywdzic? czy mozna kogos kochac i odejsc? kazde z nas obserwuje swiat jaki jest, lecz tworzy go na wlasne potrzeby wewnatrz siebie czula sie w pewnym momencie zycia zle, osaczona i zdesperowana .. przez jakis czas bylismy razem, cos powstalo miedzy nami, mozna to nazwac miloscia bo to byla milosc, tak klasycznie, od zakochania do milosci. zawsze mowila ze kocha tamtego mezczyzne. akceptowalem to wierzac ze chce byc ze mna jednak okolicznosci czy tez \"taka karma\" doprowadzily do obecnej sytuacji wiec zeby sie dlugo nie rozwodzic, jeczac wciaz w ten sam sposob zostane znienawidzony :) co w jakis sposob rozwiaze sytuacje i wszystko jasne, nie ma jasnych sytuacji teraz jestem pewien ze nie mam pewnosci to co mam na pewno to dobre wspomnienia i takimi zostana wszystko sie zmienia i mozna wejsc dwa razy do tej samej rzeki swiat jest pelen opcji i mozliwosci dlaczego ktos mialby mi dawac jakas odpowiedz jesli ja znam ja od dawna :) to tylko kwestia jej akceptacji i wiecie dlaczego kobiety wybieraja tych innych? bo kiedy jej powiedzialem ze tesknie, pragne i nie chce zebysmy sie rozstawali powiedziala \"teraz mowisz jak czlowiek\" tylko mezczyzna to nie czlowiek :) mezczyzna jest w stanie w kazdej chwili odejsc, powiedziec \'fajnie bylo, moze mogloby byc super .. kto wie\' i isc dalej swoja sciezka, tkac linie zycia lecz kiedy jego linia owija sie za bardzo wokol kobiety to raz ze staje sie \'namolny\' i jest go za duzo, dwa ze powierzchnia przylegania utrudnia podjecie decyzji o podazaniu swoja sciezka moze to brzmi cynicznie jednak ... ktora z was nie plakala przy Casablance :)

Gość 554312161346
mnie się wydaje że tobie jednak chodzi o zwykłe bzykanie czy raczej o jego brak

Gość jednakkkkkk
odpowiedz na pytanie jest taka ze kobiety z roznych powodow to robia, i czasami same nie wiedza dlaczego wiec .... jesli w jednym przypadku poznasz przyczyne to w przyszlosci moze to byc cos zuuupelnie innego :)