Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna nr 1

Byłem w sobotę na badaniu IQ ... wchodzę, patrzę same kobiety na korytarzu...

Polecane posty

Gość Mężczyzna nr 1

Byłem jako niepolecony kandydat na badaniach warszawskiej delegatury Mensy. To stowarzyszenie ludzi wybitnie uzdolnionych. Takie uzdolnienie to kwestia genetyki (czyli dziedziczności, tłumacze dla tych którym słowo "gen" jest obce). Wielkie więc było moje zdziwienie, gdy w budynku zayważyłem dużą grupę kobiet. Ale wszystko szybko się wyjaśniło. Pobliska firma sprzątająca robiła rekrutację. Aha, wyniki będą w przyszłym tygodniu, ale ponieważ testy rozwiązałem z nadzwyczajną nawet jak na mnie łatwością - jestem dobrej myśli.

Gość Mężczyzna nr 1
Przepraszam, ale czemu miałaby być Doda? Ona jest z Krakowa, a to się działo w Warszawie, stolicy Polski. Doda jest pięknym biustem ale niestety myślę, że przyszałby ubrana.

Gość Mężczyzna nr 1
Ona tam już nie mieszka..?

jesli wierzyc brukowcom (\"normalne\" gazety o niej nie pisza) to nie :) a co do pytania Minakszi to chyba chodzilo o jej "wybitna" inteligencje ;)

mężczyzno nr 1 czy mi się wydaje czy próbowałeś wzbudzić awanturę z powodu szowinistycznego wydzwięku twojego posta? Wielkie zdziwienie, bo zobaczyłeś tam dużo kobiet? I uznałeś, że to normalne, bo firma sprzątająca robiła rekrutację? super:o

No próbował, próbował, wywołać \"burzę\". Ale może powinien po świętach temat rzucić ? Nuuda 😴 ;-)