Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anty net-ar

wasze opinie na temat PRAW CIEŻARNYCH

Polecane posty

Gość szarawa kocica
moj, jasne,ze moj. przesmiewczy. wiesz, co to ironia?

Gość TESH
anita27 popieram ..... prawdopodobnie dynadaja jeszcze przy mamy cycku jak by mogli to by wlazli pod kiecke

Gość liiiiiiilo
sorry jakoś nie trafił do mnie ten rodzaj humoru. Ale jak to była ironia to przepraszam.

Gość zastanawiam się tak
Zastanawiam sie co macie przeciwko kobietom w ciąży. Czy tutaj siedzą same sfrustrowane panienki robiace nibykariere? Nikt was nie chce? o co chodzi?Macie facetów ,którzy poza waszym ciałem nie widzą mózgu? Moze czas zastanowić sie nad sobą drogie panie;),a nie zakładac kolejne złosliwe tematy. Nie jestem kobietą w ciązy-pozdrawiam ciężarne dziewczyny i zycze Wam wszystkiego co najlepsze:)

a a jesli chodzi o prawa ciezarnych,ustepowanie w autobusie i przepuszczanie w kolejach to uwazam ze to jest tylko iwylacznie sprawa dobrego wychowania i kultury jaka nauczyli go rodzice.jak ktos jej nie ma to bedzie wszystkimi argumentami przekonywal ze to on jest w porzadku wobec ludzi tylko ludzie za duzo od niego wymagaja.bo juz kiedys napisalam ze ustapienie komukolwiek miejsca nic nie kosztuje i tym bardziej nie boli.wiec pytam o co tem problem???????O WYCHOWANIE!!!!!!basta.

znam osoby ktore powiedziałyby tak - po co kobieta ciezarna ma jezdzc autobusem, maz chciał dziecka niech teraz ja wozi autem, nie wazne ze nie ma. - po kiego wała kobita z brzuchem ma chodzic na zakupy niech maz biega z tobiłami - po co to po co tamto-przeciez maz moze, nieeeee????????!!!!!!!! to nie moje zdanie kobieta w ciazy winna byc aktywna na tyle na ile ma siły i jest sprawna, cwiczyc, rower, dł i intensywne spacery, sex, mycie okein, scieranie podłogi, i inne duperele

wiec wlasnie to sa te osoby ktore swoj brak wychowania ,oglady,i kultury usprawiedliwiaja wszelkimi argumentami miedzy innymi tymi ktore ty napisalas. cooooo oczywiscie nie usprawiedliwia coniektore ciezarne ktore wrecz wykozystuja swoj stan a do tego potrafia byc beszcelne.bo i takie sie zdazaja.

Gość
ciezarne ktore wrecz wykorzystuja swoj stan a do tego potrafia byc beszcelne.bo i takie sie zdazaja.niestety

witam ! mam pytanie iscie techniczne do załozyciela(ki) dlaczego masz nicka anty net-ar?