Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynkakaka

czy są tu laski które wazą do wzrosto 170 -172 cm mniej niż 60 kg??

Polecane posty

Gość woodku
uważam że całkiem spoko. mam dość duża dupę. faceci lubia duże dupy :)

Gość LASKA DODALA NOWE FOTKI
SRAJA A NIE LUBIĄ \ A TYM ASZ ZA CHUDĄ DUPE WG MNIE

Gość woodku
a poza tym wszędzie mam mało... w talii, biuscie, w obwodzie uda i ramienia. ale teraz odkad przytyłam 5 kg wyglądam już zupełnie normalnie i proporcje mojego ciała są dobre. no dobra w biuście za mało :)

93 W BIODRach to niezbyt duza dupa a raczej wychudzona i plaska

Gość woodku
a ty widziałaś moją dupę?? fakt celulitu nie ma, nie wylewa się ze spoddni ale to chyba nie tragedia co? schaby po bokach tez mi się nie robią

Gość ja mam 166 cm i 48 kg

Gość woodku
a wogóle to chyba kurwa mi się twój ton nie bardzo podoba. zakompleksiony pasztet?

chodzi mi o to ze masz zqa chudą dupe wg mnie skoro tylko tyle w biodrach masz./.a moze zle mierzysz biodra>>pewno mierzysz na kosciach je..pozatym mierzy sie w polowie pupy biodra jak nie wiesz to cie ucze:)

Gość woodku
pierdole ide do domu. koniec pracy.

hahaha to ty pracujesz?/MAŁOLATA Z CIEBIE WG MNIE A TY JUZ PRACUJESZ>>COS TAKIEGO:)

jasne masz niedowage.. ty mozesz myslec ze nie bo przeciez jest moda na szczuple dziewczyny ja sama mam 180 cm i 61 kg waze teraz moze przytyje bo biore tabletki hormonalne ale regularnie jesc i cwiczyc trzeba przede wszystkim mieso i warzywa i owoce :) ja kiedys grubo mniej wazylam czterdziesci pare kilo ale jakos dobilam do tej wagi co mam teraz ale z wielkim trudem to tez zalezy ile sie ma lat bo jak dojrzewasz to waga szybciej idzie pozdrawiam :)

aha niby jest takie cos ze powinno sie odjac 10 od swojego wzrostu i tyle powinno sie miec kg. tzn jak ja mam 180 to powinnam wazyc 70 a faceci tyle co koncówka wzrostu ale to tez zalezy od budowy :) kiedys jak bardzo wialo starsza pani do mnie podeszła i zapytała sie czy mnie nie odprowadzic do domu bo boi sie ze mnie zwieje :)) ale mialam blisko cale szczescie bo tak faktycznie by bylo ;)

Gość sdsdsds
HELIKOPTER ALE PIERDOLISZ !! haha\ smiech na sali...jaka niedowage ma skoro idiotko ma bmi zajebiscie w normie każde..co za kretynizm....a ile ma tej niedowagi wg ciebie ???//haha

Gość sdsdsds
claUDIA SCHIFFER MA WZROSTU 180 I ZAWSZE WAZYLA 52 KG A WYGLADALA ZAJEBISCIE I PIERSI MIALA I TYLEK WIEC NIE PIERDOL

do sdsd to twoje BMI sobie w dupe wsadz ;] ja wiem jak wygladam i wiem jak bym lepiej wygladała.. kazdy ma inna budowe mozesz byc mala szczupla a miec wielka dupe... i co .. ? a pozatym tez obliczałam bmi i pisza ze bym mogla przytyc a faceci lubia tylko takie chude szkapy.. ;] pozdro

Gość ALE PASKUDA
FACECI NIENAWIDZA CHUDYCH SZKAP KOCHANA ..MYLISZ SIE JAK DIABLI..BEYONCE ,LPOEZ,JOHANSSON ,BELLUCCI TO SZKAPY??

SDSDSD TAK BO JAK PRZEZ 11 LAT PRZECHODZI SIE OPERACJE PLASTYCZNE TLUSZCZ SIE ODSYSA A SILIKON WKLADA TU I TAM TO MOZE I WAZYLA 52 KG ;] CWANIAKU BUHAHAHA ALE PORÓWNANIE GODNE CIEBIE FAKTYCZNIE NIE POROWNUJ MILIONERKI NA POKAZ BO TO JEJ PRACA DO ZWYKLYCH DZIEWCZYN... HAHAHA PARODIA WIDAC JAK SIE ZNASZ ZA DUZO PLAKATOW.. TYCH IDEALNYCH PANIENEK.. A NIE PIERDOLE TYLKO RADZE ;]

Gość SDSDSDSDS
HELIKOPTER IDZ SIE POUCZYC NA JUTRO DO SZKOLY MALOLATO!!

tak tylko u nas jest malo takich jak beyonce ... np. wiem ze ile facetow tyle gustow ale tak przewaznie jest bo teraz kobiety maja manie na punkciechudosci wejdz sobie na fashion tv tam normalnie sie zalamac idzie jak te laski wygladaja glowy wieksze od ciala a powinny wygladac normalnie a teraz kazda chce byc jak taka modelka :) a to ze sobie obejrzy ktos Beyonce itd to tyle jego bo tu ciezko o taki ideał w sensie ladna madra itd..

Gość SSWSSSDSD
ty pracujesz??haha przeciez po stylu twej gadki taki pustostan pewno na kasie robi jak już coś :)dobra spadam stad dowidzenia

Gość helikopterku pytanko mam
a ile ty masz kochana w biodrach .i biuscie oraz udach??zmierz prosze ..ciekawa jestem tylko..mam podobny wz\rost i wage a postrzegana jestem jako grubaska wsrod kolezanek i wszystkich ile masz w udzie w najszerszym miejscu i w łydce ...prosze napiosz te wymiarty jak mozesz ..ja zmierze swoje zarqaz i napisze:)

Gość heSDSDSDDS
spierdLAAAAAAJ

Gość sam se odpowiedziales
hahaha

Gość gość
pewnie, że są. Ja mam 173cm i waże 53.6kg

Gość gość
matko świetna. Ludzie każdy wygląda jak wygląda a najważniejsze jak się czuje we własnej skórze :). Waga i wzrost to jedna dlatego a bmi ma skale aż 16 kg normy :) Bo ja mam 181 wzrostu i waga w normie to między 62 a 80 i co ? Kwestia sylwetki i budowy to drugie. A facetom się różne rzeczy podobają a najważniejsze dbać o siebie ale dla siebie głównie a nie dla kogoś, Schudnąć zawsze też można :) Pozdrawiam