Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia21

Co z posiłkami w pracy?

Polecane posty

Gość gość
Na pewno można się najeść w restauracji Ganesh na Ursynowie, a przy tym mają świeże jedzenie To akurat jest kuchnia indyjska i powiem, że początkowo byłam sceptyczna, ale po zamówieniu pierwszego lunchu z kurczakiem i warzywami od razy się przekonałam. Smaczne, idealnie pikantne, na pewno coś oryginalnego na obiad.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pracowita Ulka
Ja tam w pracy nie mam problemu z podjadaniem, bo zwyczajnie nie mam na to czasu, stety albo niestety. Sama nie wiem czy to takie do końca dobre w odchudzaniu. Ale trwam przy swoim IQgreen i trzymam się niejedzenia słodyczy i unikania słodkich napojów. Do zrzucenia mam jeszcze 14 kg, ale dam radę !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moim zdaniem pudełka są świetnym rozwiązaniem dla współczesnego zapracowanego człowieka. Ja zamawiam takie jedzenie w Warszawie od ludzi z serwisu https://www.wygodnadieta.pl . Mają kilkanaście diet do wyboru, ostatnio jestem na Montignaca bazującej na indeksie glikemicznym i wyjątkowo się dobrze na tym czuję, tak lekko, świeżo, rano wstaję wypoczęta, nie męcze się szybko w ciągu dnia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na obiad czasami zamawiamy po prostu catering, niektorzy maja catering dietetyczny, my po prostu zamawiamy obiad z takiej firmy cateringowej Margaret, jest calkiem zdrowo, sa rozne opcje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no ja normalnie kupuję sobie lunch i jem, a w domu zjadam przed wyjściem do pracy kanapkę. Potem sobie w pracy właśnie jem obiad, a szef zamawia od nich zawsze świeże owoce http://fruittogo.pl/ więc nie jesteśmy głodni w żaden sposób

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W pracy się pracuje a nie żre

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

ja nie mam problemów bo u mnie w pracy mamy pyszne jedzenie z cateringu Margaret 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość

ja sobie zamawiam czasami katering Margaret Horeca, jestem z Wrocławia i mogę bardzo polecić ich jedzenie 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Rozsądna

A ja uwazam, że warto też pomyslec o innych. Zasmradzanie całego biura swoimi kotletami, kiedy inni przynoszą sałatki, kanapki lub wychodzą na lunch, jest dla mnie brakiem taktu. No chyba, ze jest taki ogolny zwyczaj i mikrofala w ktorej wszyscy cos podgrzewaja i racza innych zapachami, to ok. Co to za problem jeść ciepłą obiadokolację w domu. Jest mnóstwo lekkostrawnych dan, a po 18-19 czlowiek jest jeszcze kilka godzin aktywny, więc zdąży spalić.  Nie ma żadnych badań potwierdzających, że trzeba dla zdrowia zjeść ciepły posiłek akurat w połowie dnia, to tylko nasze przyzwyczajenie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poola

Ja w pracy jadam często sałatki, a jak na ciepło to np. risotto z łowicza. Smaczne i szybkie do przygotowania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja też pakuje do pojemników albo zawsze na podorędziu ugotowane jajko na twardo mam do zabrania 🙂 szukam inspiracji na ista np. go_gotuje ma spoko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×