Gość gość Napisano Grudzień 19, 2016 Na pewno można się najeść w restauracji Ganesh na Ursynowie, a przy tym mają świeże jedzenie To akurat jest kuchnia indyjska i powiem, że początkowo byłam sceptyczna, ale po zamówieniu pierwszego lunchu z kurczakiem i warzywami od razy się przekonałam. Smaczne, idealnie pikantne, na pewno coś oryginalnego na obiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pracowita Ulka Napisano Grudzień 20, 2016 Ja tam w pracy nie mam problemu z podjadaniem, bo zwyczajnie nie mam na to czasu, stety albo niestety. Sama nie wiem czy to takie do końca dobre w odchudzaniu. Ale trwam przy swoim IQgreen i trzymam się niejedzenia słodyczy i unikania słodkich napojów. Do zrzucenia mam jeszcze 14 kg, ale dam radę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2018 Moim zdaniem pudełka są świetnym rozwiązaniem dla współczesnego zapracowanego człowieka. Ja zamawiam takie jedzenie w Warszawie od ludzi z serwisu https://www.wygodnadieta.pl . Mają kilkanaście diet do wyboru, ostatnio jestem na Montignaca bazującej na indeksie glikemicznym i wyjątkowo się dobrze na tym czuję, tak lekko, świeżo, rano wstaję wypoczęta, nie męcze się szybko w ciągu dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2018 Na obiad czasami zamawiamy po prostu catering, niektorzy maja catering dietetyczny, my po prostu zamawiamy obiad z takiej firmy cateringowej Margaret, jest calkiem zdrowo, sa rozne opcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2018 no ja normalnie kupuję sobie lunch i jem, a w domu zjadam przed wyjściem do pracy kanapkę. Potem sobie w pracy właśnie jem obiad, a szef zamawia od nich zawsze świeże owoce http://fruittogo.pl/ więc nie jesteśmy głodni w żaden sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2018 W pracy się pracuje a nie żre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2019 ja nie mam problemów bo u mnie w pracy mamy pyszne jedzenie z cateringu Margaret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2019 ja sobie zamawiam czasami katering Margaret Horeca, jestem z Wrocławia i mogę bardzo polecić ich jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rozsądna Napisano Kwiecień 27, 2019 A ja uwazam, że warto też pomyslec o innych. Zasmradzanie całego biura swoimi kotletami, kiedy inni przynoszą sałatki, kanapki lub wychodzą na lunch, jest dla mnie brakiem taktu. No chyba, ze jest taki ogolny zwyczaj i mikrofala w ktorej wszyscy cos podgrzewaja i racza innych zapachami, to ok. Co to za problem jeść ciepłą obiadokolację w domu. Jest mnóstwo lekkostrawnych dan, a po 18-19 czlowiek jest jeszcze kilka godzin aktywny, więc zdąży spalić. Nie ma żadnych badań potwierdzających, że trzeba dla zdrowia zjeść ciepły posiłek akurat w połowie dnia, to tylko nasze przyzwyczajenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poola Napisano Październik 31, 2019 Ja w pracy jadam często sałatki, a jak na ciepło to np. risotto z łowicza. Smaczne i szybkie do przygotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyGo 0 Napisano Lipiec 25, 2020 Ja też pakuje do pojemników albo zawsze na podorędziu ugotowane jajko na twardo mam do zabrania szukam inspiracji na ista np. go_gotuje ma spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach