Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEST

CZY SĄ TU OSOBY PRACUJĄCE W URZĘDACH?

Polecane posty

Gość JEST

pYTAM, BO INTERESUJE MNIE TO, CO NAPRAWDE ROBICIE, CZY RZECZYWIŚCIE PIJECIE KAWKE I PALICIE PAPIEROSKI I DO TEGO ZARABIACIE GROSZE??

Zapierdzielam od rana w papierach. Ciagle pisze, a na palcach to mam pecherze, bo muszę pisać ręcznie. Jak mam wolna chwile, to biegam kserować, albo idę do pokoju obok, gdzie jest pełno innej roboty. Odwalam robotę też za innych, co nie zrobili przez kilka lat. W czasie przerwy na śniadanie piszę na maszynie i jem bułkę :D Nie opierdzielam się, ale uwielbiam tą pracę :)

jaka kawka ?? co ty gadasz! Pracuje w urzedzie administracji panstwowej i nieraz jest tak roboty i roznych spraw ze nie ma czasu zjesc 2 sniadania Nie rozumiem skad sie wział glupi stereotyp ze urzednicy sie obijaja owszem sa luzniejsze dni ale to tylko czasami Prawda jest natomiast to ze zarobki w sferze budzetowej sa raczej kieskie- niestety

Gość JEST
Tworzac ten temat wcale nie miałam na celu umniejszenia pracy urzędnika. Również uważam, że jest to stereotyp i ta praca wyglada troche inaczej. Czy moglibyscie napisac ile i na jakim stanowisku, po ilu latach pracy, z jakim stażem i doświdczeniem i po jakim kiernku - można zarobic w urzdzie- tez w jakim urzedzie? pozdrawiam urzędników i urzędniczki :)