Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złakobitka

jak to zrobić?

Polecane posty

Gość złakobitka

Nie pisze pod swoim nickiem bo jakoś tak wolałabym aby nikt mnie nie łączył z tym tematem ;) wybaczcie :) Mam otóż problem. Mój były przyjaciel (były bo sie kilka razy zawiodłam i powiedziałam już dość) zaprosił mnie i moją siostre wczoraj na Sylwestra aby tylko on i jego kolega mogli z kimś wejść zeby nie wygladało jakoby przyszli sami. Oczywiście odmówiłam. Też ze względu w jaki sposób to powiedział ale bardziej ze względu na to ze to koniec zwierzeń pomiedzy nami i jakichkolwiek wspólnych imprez jako para. Ale mniejsza z tym. Chodzi mi o to ze mam mu ochote napisać coś takiego co by mu w piety weszlo. Ze co on sobie wyobraża? Skamle mi tutaj, dzwoni i w ogóle! I jeszcze na dodatek mówi ze mu bardziej zalezy aby ten kumpel (akurat on fajny jest i tu nie o niego chodzi) miał z kim pójść. Ale ja wiem ze to nieprawda. bo on całemu światu chce udowodnić ze pomiedzy nami jest w porządku i że wystarczy jego telefon a ja mu wszelkie krzywdy zapomne.

Gość złakobitka
no własnie o to aby mu coś napisac takiego aby ode mnie odczepił sie raz na zawsze i oprócz zyczeń światecznych, urodzinowych nic nas nie łaczyło. i zeby nie przyslaniał sie swym kumplem że to niby robi dla niego bo wiem że to robi dla siebie. Wiem ze to głupie ale mam swoje powody. Tylko nie mam pomysłu. Wiec jak? bo mnie aż ze złości nosi.

Gość złakobitka
no nie ma nikt pomysłu na brzydkiego smsa?

Gość złakobitka
up up no kurcze ludzie ja też czasami odpowiadam na wasze bezsensowne topiki :/

Gość madralaa
napisz mu zeby sie sam branzlowal:D

s amolubny p usty i mbecylu e r d a l a j (miło to to na pewno nie brzmi i można zawsze coś dodać)

Gość złakobitka
wybaczcie nie było mnie :) hehe dobre :) moge mu to wysłać :) niech sie tylko jeszcze raz do mnie odezwie! a oczywiście że mam możliwość :) w ogóle idę zupełnie gdzie indziej bo nie mam ochoty widzieć go. dość namieszał w moim życiu. dzięki śliczne za pomoc :) jak by były jeszcze jakies propozycj to chętnie poczytam :)